Ontroerend: verwaarloosde honden met een make-over

Vrije tijd door Sabine

Je hebt een zwak voor honden en je rent het liefst op elke viervoeter af om hem een aai over zijn bol te geven. Sommige baasjes zijn echter (schande!) een stuk minder goed voor hun dier. Gelukkig zijn deze honden gered!
 
Kloe
Op het moment dat Kloe werd gered door K9Kastle woog ze amper 13 kilo. Het was onzeker of ze het zou redden, maar Kloe is er helemaal bovenop gekomen. Ze is inmiddels weer op een gezond gewicht en is onlangs geadopteerd.
 

 
Little Betty 
Little Betty werd door haar baasjes verlaten, maar na een heuse make-over ziet ze er weer goed uit.  
 


Skippy
Op het moment dat Skippy werd gevonden, kon hij amper zien door al het haar dat voor zijn ogen hing. Het duurde de hele middag om Skippy te wassen en om de klitten uit zijn vacht te kammen. Na zijn wasbeurt leek hij een totaal andere hond. 
 


 
Treasure
Treasure werd meerdere keren verwaarloosd voordat zij werd gevonden door de Natchez-Adams County Humane Society. Haar vacht was zo zwaar geworden, dat ze niet eens meer kon lopen. Gelukkig is daar verandering in gebracht en huppelt dit bolletje wol weer vrolijk rond. 



 
Woody
Maandenlang zwierf Woody rond op straat nadat zijn baasje hem daar had gedumpt. Het duurde de hele middag voordat de medewerkers van Hope for Paws het beestje te pakken konden krijgen. Woody bleek blind te zijn aan één oog en bang te zijn voor elke aanraking. Na zijn transformatie leerde Woody weer lief te hebben. 



Foxy
Foxy heeft te maken gehad met een fikse huidinfectie. Gelukkig is ze weer helemaal beter en hangt ze lekker op de bank.
 


 
Iggy
Op het moment dat Iggy werd gevonden in Mexico, was er niet veel meer van hem over. De viervoeter was amper in leven en had een ernstige ooginfectie. Na verscheidene donaties kon Iggy naar Amerika worden gebracht, waar hij werd behandeld. 
 


 
Kenzi
Kenzi was nog maar amper een hond op het moment dat hij gevonden werd. Hij was flink mishandeld en verwaarloosd, maar na veel liefde en verzorging dartelt hij weer vrolijk rond. 
 


 
Vita
Op een autokerkhof in Los Angeles werd Vita gevonden. Ze woog veel te weinig en bevond zich op het randje van de dood. Na maanden van revalidatie gaat Vita weer kwispelend door het leven. 



 
Miley
Veel honden hebben hun leven te danken aan de instelling Hope for Paws, zo ook Miley. Op het moment dat ze werd gevonden kon ze amper lopen. Dat is gelukkig verholpen en Miley is helemaal happy met haar nieuwe gezin. 


 
Van welke hond gaat jouw hart smelten? 
Beeld: One Picture Saves, Hope for Paws