Fashion / Mode & trends
Mode & trends

De oversized sweater combineren: 4 looks!

Groot, groter, grootst! Onder het motto go big or go home, kruipen we deze herfst op de bank in onze oversized sweaters. Lomp en vormloos? Niet als je ‘m goed combineert. Wij helpen je op weg met een beetje outfitspiration.

Het liefst zouden we er in willen wonen, in onze heerlijke grote trui. Maar we lopen er ook graag nog een beetje fashionable bij. Deze herfst kan dat gelukkig, want de oversized trui is hipper dan hip. In de webshop van BON'A PARTE vonden we pareltjes van truien die we vier keer anders voor je hebben gecombineerd. 

1. De oversized trui met... de kokerrok
Om je outfit toch op en top vrouwelijk te houden, draag je de oversized trui op
bijvoorbeeld een leren kokerrok. Door de strakke rok en de wijde trui blijft je outfit in balans. Ideaal voor op kantoor, maar ook voor een zondagmiddag theeleuten bij je schoonouders. Draag er sneakers onder voor een sporty look of enkellaarsjes die het lekker casual houden.
 

2. De oversized trui met... boyfriend jeans
We schreven er al eerder over, de boyfriend jeans. Net zoals onze oude vertrouwde skinny blijft dit broekje nog even in (het mode)beeld. Speel een beetje met vrouwelijke en mannelijke accessoires. Zo kun je er veterschoenen onder dragen, maar combineer je het geheel wél met een vrouwelijke statement ketting. 
 

3. De oversized trui met... een stoere twist
Een oversized trui kun je met al-les combineren, maar het mooiste staat 'ie toch nog altijd op een skinny jeans. Een grijze trui en een zwarte broek, dat klinkt een beetje saai, maar niet als je verschillende texturen met elkaar combineert. Draag een wollen trui op een leather look jeans en draag daaronder stoere veterlaarsjes. Om het geheel nog stoerder te maken, draag je er een opvallend horloge bij.
 

4. De oversized trui, maar dan... lekker casual
Op je vrije zaterdag struin je het liefst door de stad of over de markt. Een oversized trui is zo uit de kast getrokken, maar om je casual outfit tóch ook een beetje spannend te maken, kun je er een blouse onder dragen. Zoals een denim variant. Je kunt er vervolgens een boyfriend jeans of een skinny jeans onder dragen. Je stylet het geheel af met een mooie simpele ketting en een goede tas. 
 
Hebben? De items zijn allemaal te koop in de webshop van BON'A PARTE.

Hoe draag jij jouw oversized sweater het liefst?

Dit is een gesponsord artikel.