15 momenten waarover je geen controle hebt

Vrije tijd door Marleen_S
Things happen for a reason, maar als rasechte controlfreak houden we de touwtjes liever gewoon zelf in handen. Echter, soms heb je van die momenten, dan kun je alleen maar machteloos toekijken... 

 
Het is zo'n lekker gevoel, als Petra Planning alles perfect te hebben uitgedacht. Heerlijk, die controle. Momenten die roet in het eten gooien, daar zitten we dan ook niet op te wachten. Zoals het moment...
 
… dat er een kilometerslange file staat op zondagmiddag (!) waardoor je hele ik-ga-vandaag-helemaal-ontspannen-humeur naar de knoppen is.
 
… dat de regen met een rotgang uit de hemel stort en je uitgerekend vandaag in een minirok en pumps over straat loopt.


 
… dat je een nieuw rimpeltje tussen je ogen hebt ontdekt die er eerst echt nog niet zat. Ouder worden, daar zul je never nooit de controle over hebben.
 
… dat het half drie ’s nachts is en je over vier uur al je bed uit moet, maar hoe dan ook niet in slaap valt. Zelfs niet na 134 schapen te hebben geteld.

… dat je schoonmoeder ineens op zondagmiddag voor de deur staat, terwijl je nét ging zitten om voor de 83ste keer Magic Mike te kijken.
 
…dat je net ongesteld wordt terwijl je van je fiets stapt en die ochtend vergeten bent een inlegkruisje erin te gooien.
 
… dat je überhaupt ongesteld wordt.
 
… dat je (ja, ook in een volle treincoupé) snurkt als je slaapt.
 
… dat je een zwerm vlinders in je buik voelt iedere keer als je baas voorbij komt, maar hem echt totaal niet aantrekkelijk vindt. Feelings, what's wrong with you?!
 
… dat je echt in huilen kan uitbarsten als je een huwelijksaanzoek/slapende baby/lama die haar jong leert lopen op YouTube ziet.
 


… dat je sowieso ongecontroleerd emotioneel kan worden op de meest bizarre momenten. Kuthormonen ook.
 
… dat je telefoon afgaat midden in een zeer heftig gesprek met je lover en de kamer zich vult met de nieuwste hit van Jan Smit. Awkward…
 
… dat je een scheet laat wanneer je jezelf voorstelt aan je date.
 
… dat je baas/lover/overbuurvrouw weer eens kuren heeft en je een paar dagen op je tenen moet lopen.
 
… dat je in een depressie schiet iedere keer als het kwik onder nul schiet.
 
… dat andere mensen heel ruk kunnen reageren als je gewoon iets zegt.
 
Welke niet-onder-controle-momenten vind jij het kloterigst?