Lifestyle / Media
Media

Sneak peek trailer film You?re Not You

Grote kans dat je de film Intouchables hebt gezien. Was jij fan? Dan moet je ook de nieuwe film You’re Not You met Hilary Swank zien die in december in de Nederlandse bioscopen draait. Wij geven je alvast een sneak peek.
 
Door de ALS Ice Bucket Challenge is de spierziekte ALS een stuk bekender geworden. In de film You’re Not You speelt deze ziekte een grote rol.

Het verhaal
Het perfecte luxe-leventje van Kate (Hilary Swank) stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneeslijke spierziekte. Samen met haar man Evan (Josh Duhamel) gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet ze de chaotische studente Bec (Emmy Rossum). Bec heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de stem om de rest van haar leven eindelijk te leiden zoals zij wil. 


De film draait vanaf donderdag 18 december in de Nederlandse bioscopen.

Ga jij 'm zien?