Het dagboek van Ze: Herfstmomentjes

Werk & studie door Sabine
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, psyche, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Als we naar buiten kijken, kunnen we wel huilen. Regendruppels, wind; alle reden om binnen te blijven dus. Gelukkig stopt dat ons niet om leuke dingen te doen. Zowel op de redactie als daarbuiten hebben wij de afgelopen weken weer van alles beleefd. Kijk maar mee! 
 
Hoe we Karin kunnen omschrijven? Als de grootste Pretty Little Liars-fan alive! In december start de tweede helft van seizoen 5 en we kunnen niet wachten. Krijgen we eindelijk te weten wie ‘A’ is? Karin is er in ieder geval helemaal klaar voor met deze geweldige trui die ze van Netflix kreeg. 
 
Fleur ging op date night met haar lover. De vonken sprongen er, zo'n beetje letterlijk én figuurlijk, van af! 

Van MAGGI Mals en Kruidig kregen we dit heerlijke groentepakketje opgestuurd met 3 verschillende kruidenmixen om onze kipfiletjes lekker mee te kruiden. Jammie! 

Vorige week vrijdag gingen Karin en Marleen met het hele team van EEN Media lekker griezelen tijdens het openingsweekend van de Halloween Fright Nights in Walibi. Haunted Houses waarin je allerergste nachtmerries werkelijkheid worden en enge figuren die je in het park aan het schrikken maken. Op de foto lachten ze nog… Resultaat aan het eind van de avond? Marleen die van schrik op de grond neerviel (ja, echt) en Karin die een blauwe arm kreeg van Marleens houdgreep. 

Karin ging op kraamvisite bij deze lieve kleine fluffy bolletjes wol! Een vriend van Karin had kleine konijntjes, dus dan móet je wel even langskomen. En zeg nou zelf, dat lieve hangoortje staat haar geweldig!  

In het gezelschap van haar lieve kitten Cor keek Fleur naar Extreme Fishing. Zo te zien wilde Corry ook graag een visje vangen! 

Het was weer selfietijd voor Marleen! Voor het eerst had Marleen geen plannen. Wat je dan dus doet? Uit je comfortzone stappen en in je uppie naar het museum gaan. Als echte Amsterdammer moet je natuurlijk wel het Rijksmuseum op je duimpje kennen. 

Al weken keek Sabine er naar uit en de afgelopen week was het ein-de-lijk zover. Ze ging samen met haar zusje naar het concert van The Fray in Amsterdam. Damn, wat waren de mannen goed!

Fleur nam thuis een lesje yoga. Ze deed aan yinyoga, een meditatieve vorm van yoga. Een houding waarin wij onze lichamen niet snel weten te wurmen.

Het is nog geen 5 december, maar toch vond de Sint het leuk om alvast een bezoekje te brengen op de redactie. Komt vast omdat we op de Ze-redactie altijd zo lief zijn. Karin kreeg zelfs een gedicht van Sinterklaas en een lekkere chocoladeletter en pepernoten. Wat wil je nog meer? 

En daar hebben we onze favoriete dwergpapegaai weer: Huib! Hij houdt alles en iedereen altijd in de gaten. Soms erg sneaky, maar ook errug lief.

Eindelijk was het zo ver. Dat felbegeerde papiertje, het diploma der diploma's mocht Marleen na 5 zware jaren in ontvangst nemen. Dat was een applausje van alle ouders in de collegezaal wel waard. Natuurlijk moest Marleen even een gekke bek trekken. Omdat het kon.


Van Kikkoman kregen we dit Aziatische pakketje, jummm!


Fleur doet sinds kort vrijwilligerswerk bij een asiel. En natuurlijk moeten er wel wat asielfies gemaakt worden!
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.