8x de mooiste huwelijksaanzoeken

Relaties door Sabine
Of je nu Rita Romantisch of Floor Feministe bent, van deze huwelijksaanzoeken smelt iedereen een beetje weg. Ga zitten, pak de popcorn erbij en zwijmel mee met deze romantische huwelijksaanzoeken!
 
Matt en Ginny
Deze verliefde man knutselde een hele trailer in elkaar om zijn liefje te verrassen. Vanaf hun tweede date beloofde Matt al aan Ginny dat hun relatie de films jaloers zouden maken. En dat deed-ie! 
 

Max en Bonnie
Na een verschrikkelijke eerste date, wees Bonnie hem af, maar Max bleef hopen. Na een lange tijd kwamen de twee weer samen en hij plande dit grootse aanzoek. Het filmpje duurt een beetje lang, maar het is het kijken absoluut waard! 
 

Josh en Brooke
Josh ging niet voor een zoetsappig aanzoek om zijn vriendin Brooke ten huwelijk te vragen. Nee, hij ging voor een portie lef. Hij is dan niet zo'n romanticus, maar avontuurlijk is hij wel. 
 

Matt en Jovan
Matt wil zijn vriendin Jovan ten huwelijk vragen. Hij laat haar op lunchdate gaan met een vriendin van haar en weet haar dan te overrompelen. Kippenvel gegarandeerd!
 

Ryan en Charlie
Ryan besloot wat adrenaline toe te voegen aan zijn huwelijksaanzoek aan Charlie. De twee lovebirds gaan een stukje vliegen en Ryan doet Charlie geloven dat de stuurorganen van het vliegtuigje het niet doen… 
 

Carlos en Rebecca
Dat een huwelijksaanzoek niet op een of andere fancy plek hoeft, bewees Carlos. Hij en zijn vriendin Rebecca ontmoette elkaar in het Zweedse warenhuis en hij vond dit daarom de ideale plek to pop the question.  
 

Sean en Andrea
Geen hordes mensen die dansend om jullie heen staan. Sean besloot zijn girlfriend Andrea op een rustige plek te vragen door een ring (letterlijk en figuurlijk) tevoorschijn te toveren.  
 

Justin en Nikki
Eerst laat Justin zijn vriendin Nikki doen geloven dat hij is vreemdgegaan, om haar vervolgens ten huwelijk te vragen en om haar op datzelfde moment ook nog eens te overrompelen met de trouwerij zelf. Poeh poeh, probeer dat maar eens te overtreffen! 
 
 
Hoe hoop jij ten huwelijk gevraagd te worden?