Win schoenen, schoenen en nog eens schoenen

Mode & trends door Ze.nl
De winter komt eraan - lees: regen, sneeuw maar vooral ook veel kou. De tijd om lekker warm binnen voor de kachel te zitten met een kop warme chocomel in je hand. Maar dit betekent ook tijd voor nieuwe warme schoenen!

Schoenen.nl is een superleuke schoenenverzamelsite die net een totale metamorfose heeft ondergaan. Er staan duizenden schoenen op waarbij je heel makkelijk je favoriet kunt vinden door gebruik te maken van de handige schoenzoeker. Zo kun je heel wat tijd besparen en heb je ook nog even tijd om de blog te bekijken met leuke outfitinspiraties, trendreports en interviews met bekende en opkomende ontwerpers.
 
 
Winnen
Een nieuw paar schoenen is altijd welkom en Schoenen.nl snapt dit als geen ander. Ze willen graag samen met jou vieren dat de nieuwe site live is en verloten daarom deze week heel veel schoenen. Samen met Nelly, V&D, McGregor en Nelson geeft de schoenensite iedere dag een of zelfs meerdere paren schoenen weg. De actieweek is vandaag begonnen en duurt nog tot en met 4 december.
 
Nieuwsgierig? Houd de Facebook-pagina dan goed in de gaten, hier zullen zij - net als bij een adventskalender - elke dag een nieuwe actie bekend maken. 

Succes dames!