Stuur je vrienden een persoonlijke kerstvideo met de ASICS Jingle GELL app!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
 
Je kunt dit jaar wel weer enthousiast in je pen klimmen en kerstkaarten bekliederen met boodschappen voor al je vrienden, maar je kunt natuurlijk ook de Asics Jingle Gell app downloaden en ze een persoonlijke kerstvideo sturen! 
 
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, je kunt overwegen om deze standaard tekst dit jaar weer lekker old skool op tig kaarten te kladderen, maar dat is toch wel weer een beetje vorig seizoen. En daarnaast ook nog superveel werk, want je moet ook nog eens alle enveloppen van het juiste adres en een postzegel voorzien. Gelukkig hebben wij hier een hilarische oplossing voor: De ASICS Jingle GEL app!
 

 
Het kleding- en sportschoenenmerk ASICS heeft een toffe video-app gelanceerd voor de kerstdagen: de ASICS Jingle GELL app! Met deze leuke app kun je je vrienden een persoonlijke kerstgroet sturen, met de rendierversie van jezelf in de hoofdrol uiteraard. Je kunt jezelf met de app namelijk transformeren tot een yeti of een rendier. En als klap op de vuurpijl kun je ook lekker meebrullen met rapper Extince, speciaal voor de app heeft hij een song ingezongen. 
 
De handen uit de mouwen
Jezelf transformeren tot een ware yeti, dat vonden wij wel wat. Wij van de Ze-redactie hebben de app dan ook als de wiedeweerga gedownload en een leuk 'kerstfillempie' in elkaar geflanst. Hieronder zie je het resultaat... 
 Delen op Facebook en Instagram
Hartstikke leuk, zo’n video opnemen, maar hoe komt-ie bij je vrienden? Heel simpel, de video kun je gewoon delen op Facebook of uploaden op je Instagram-account. ASICS heeft trouwens ook nog een leuke kerstbonus voor je! Wanneer je #jinglegel toevoegt aan jouw video ontvang je een kortingscoupon van 15% die geldig is op de hele ASICS sneakercollectie bij Front Runner. Ka-ching, met goede voornemens als ‘meer sporten’ en ‘gezonder leven’, kun je een setje nieuwe sportschoenen goed gebruiken! 

 
Oja, ASICS komt ook met een exclusief ASICS GEL X-mas pack. Deze bestaat uit het drie verschillende schoenen: de GEL LYTE III in het grijs (€ 130) en twee keer de GEL SAGA in het donkergroen en donkerbruin € 120).

De video-app is verkrijgbaar in de Android- en Applestore en te downloaden van 8 december tot 31 december!