Vind eindelijk wat je zoekt: Reequest

Media door Redactie Ze.nl
Je zoekt het allerlekkerste sushirestaurant in Utrecht. Of je bent al maanden op zoek naar een stel glitterpumps met niet ál te hoge hak. Nu kun je erop los twitteren en facebooken, maar wij hebben dé tip: zet je vraag op Reequest! 
 
Op watte? Op Reequest. Reequest is een online prikbord waar je met al je vragen terecht kunt. Requeest helpt je dan jouw vraag te delen met je vriendinnen en de rest van de wereld en daagt desbetreffende bedrijven uit om op jouw verzoek in te gaan. Handig!
Het doel van het online prikbord is dan ook om te vinden voor jou wat je zoekt, zonder heel het internet door te moeten zoeken. De Reequest-gebruikers helpen jou en wijzen je op speciale aanbiedingen. De missie van Reequest is dus het 'zoekproces' naar aanbiedingen en deals te veranderen, en het persoonlijk en leuk te maken!
 
 
Hoe het werkt
Het werkt heel simpel. Reequest helpt jou je vraag te plaatsen en andere gebruikers kunnen hier dan op reageren. Aan wat voor vragen je moet denken? Bijvoorbeeld ‘waar kan ik goedkope, lekker zittende hakken scoren voor maximaal € 50,-?’, ‘wie weet er een goede schoonheidsspecialiste in Utrecht’, 'waar moet ik heen voor een goedkope strandvakantie' of ‘waar in Den Bosch is de lekkerste Bossche bol te krijgen?’. Je vragen kun je dus heel specifiek stellen. 
 
De categorieën gaan van entertainment, fashion en  food & drinks tot health & beauty, travel, home & decoration en gadgets. Er is dus voor iedereen wat wils en jouw vraag kun je vrijwel altijd in één van deze categorieën kwijt, en anders in de categorie 'overig'.

Nieuwsgierig? Meld je aan op Reequest en brand los met je vragen!