Lifestyle / Media
Media

Zou jij een meisje slaan? Jongetjes geven ontroerende antwoorden


Meisjes plagen, zoentjes vragen, maar een meisje slaan? Nee, dat gaat deze kwajongens in dit filmpje te ver. Waarom niet? “Omdat ik een man ben.” Maar ook van de andere antwoorden loopt je moederhart in spé over van liefde... 
 
Hoe het kinderlijk brein werkt, is toch heel aandoenlijk; kinderen zijn nog puur en onschuldig. Zeker als de boys uit dit filmpje wordt gevraagd een blond meisje te slaan.


 
Een simpel straatinterview
De jongens in het volgende filmpje worden na een paar vragen over wat ze willen worden (pizzabakker en brandweerman) en waarom (om mensen te redden) voorgesteld aan de knappe Martina, zeg maar gerust een Doutzen Kroes in wording. Ze komt naast de jongens staan en zegt helemaal niks, maar de blik in de ogen van jongens zegt al genoeg. Helemaal wanneer ze worden gevraagd haar een complimentje te geven, aldus Metro UK.
 
“Ik vind alles mooi!” Met stip op één het beste complimentje wat je kunt krijgen. Alleen neemt het straatinterview wat zo onschuldig lijkt, daarna ineens een totaal andere wending. “Sla haar”, zegt de cameraman. De reacties van de jongens zijn absoluut goud waard.
 
 
"Ik ben een man"
“Meisjes mag je niet slaan, zelfs niet met een bloem.” Op Disney’s Bambi na, is deze uitspraak toch het allerliefste wat de wereld ooit gekend heeft? De jongetjes zijn (terecht!) verbaasd over wat ze wordt gevraagd en het is hun kinderlijke natuur, die zorgt voor de beste oneliners. 'Ik ben een man' en 'Waarom niet? Omdat ze mooi is en een vrouw is!', antwoorden de jongetjes.

Het filmpje duikt natuurlijk niet voor niets zomaar op. De makers, Fanpage.it, willen huiselijk geweld in Italië onder de aandacht brengen, door te laten zien dat het in de wereld van kinderen helemaal niet normaal is een klap uit te delen aan vrouwen. Dus daarom de vraag: waarom dan wel in het dagelijkse leven van sommige volwassenen? Precies. Even een nadenkertje voor sommigen dus, deze commercial... 

Wat vind jij van deze aandoenlijke reclamevideo? Wil jij ook, net als de redactie, alle jongetjes gelijk een dikke knuffel geven?