Lifestyle / Winacties
Winacties

Concurrentie & jaloezie: doe mee met ons frenemies-onderzoek! (+WIN!)

 
Vriendinnen: je kunt niet zonder ze! Want wie beurt jou op als Geile Gerard je weer heeft gedumpt en met wie kun je nou zo heerlijk lachen als met je BFF? Toch speelt er in vrouwenvriendschappen ook veel jaloezie en competitie. 
 
Iedereen heeft het weleens meegemaakt: onderlinge jaloezie, competitie en concurrentie tussen vrouwen. Niet alleen tussen collega’s of klasgenoten, maar óók tussen vriendinnen. Het zit in onze natuur dat wij vrouwen een dubbele agenda hebben als het om vriendschappen gaat en dat we elkaar nog weleens afvallen. We kunnen het ontkennen, maar films als Mean Girls zijn natuurlijk niet nergens op gebaseerd…
 

Enquête
Waar wij benieuwd naar zijn is wat jullie, onze lieve leZeressen, hier zelf van merken. Heb jij je weleens gekwetst gevoeld door een jaloerse vriendin? Of heb je zelf weleens een vriendin gekwetst of neergehaald, waar je eigenlijk jaloers op was? Onze enquête is uiteraard geheel anoniem en we vragen je dan ook om deze KNEITEREERLIJK in te vullen. Schaam je nergens voor! Het duurt maar drie minuutjes om de vragen te beantwoorden en je zou ons er een groot plezier mee doen. Uiteraard delen we de uitslag over een paar weken met jullie! 
 
De enquête vind je HIER!
 
Winnen
Heb jij ons onderzoek helemaal eerlijk ingevuld? Dan hebben we een bijpassend cadeau als jij de winnares bent. We hebben hier op de redactie nog wat leuke goodies liggen, waar we je ongetwijfeld blij mee maken... Druk hieronder op de meedoenbutton en je maakt dan namelijk kans op een dvd-box van Gossip Girl met alle seizoenen. Heel veel succes!
 

 
Heb jij 'm ingevuld?