Achter de schermen bij Ze: Fashion twins

Werk & studie door Sabine
Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!
 
Van het weer moeten we het de afgelopen tijd niet hebben. Bevroren handen op de fiets en haar dat raar gaat zitten door de wind. Gelukkig veranderen we allemaal in zonnestraaltjes zodra we een voet in het kantoor zetten. Wat we allemaal hebben meegemaakt de afgelopen weken? Bekijk het hier snel! 

Fleur en Sabine kwamen dinsdag allebei op de redactie in een matchende outfit. Dat moest uiteraard vereeuwigd worden. Zijn ze niet schattig? 

Alsof het was afgesproken! Terwijl Fleur en Sabine door konden als fashiontwin, leken ook Karin en Marleen wel fashionfamilie te kunnen zijn! Ook zij verschenen dinsdag allebei in spijker op kantoor. Het is toch wat hè...
 
Marleen komt haar huis niet meer uit. Waarom? Ze heeft sinds een week een nieuw huisgenootje: konijn Jolie! Ze kon niet kiezen tussen alle 198 foto's, dus daarom nu even wat konijnenspam.
 
Dwergkonijntje Jolie heeft het al helemaal naar d'r zin. Samen naar bed, slaan op de boksbal en de hele woonkamer verkennen. Marleen gaat zelfs een paar keer per week extra vroeg uit de veren om met d'r te spelen. Maar ja, zie haar dan maar eens te pakken te krijgen...

Fleur kocht deze toffe hertenspeltjes en daar moest natuurlijk even mee worden gepronkt! En om eerlijk te zijn waren we op de redactie allemaal wel een beetje jaloers op haar kraagversiering. 


Lekkere luchtjes, we love it! We konden ons geluk dan ook niet op toen we dit heerlijke flesje gevuld met vloeibare hemel kregen opgestuurd van Roberto Cavalli. 


Tja, zoals het een socialmediaverslaafde betaamt, moest er natuurlijk een écht Instagram-account voor Jolietje worden gemaakt. Je kan al haar nijnavonturen volgen op @jolieminime.
 
Sabine en haar zus wilden eens even een selfie maken. Maar ja, zoals we allemaal wel weten is de eerste selfie nooit meteen goed. Maar na een paar keer foto’s schieten, schiet je zelf ook in de lach. Zeker wanneer opeens blijkt dat een oude man van het spektakel kon meegenieten... 

Fleur ging gezellig met haar vader shoppen in Utrecht. En wanneer je op jacht bent naar leuke kleding, koopjes en andere hebbedingetjes, word je natuurlijk wel hongerig. Er moest dus even geluncht worden. Zeker geen straf wanneer je dit uitzicht hebt! 

Een perfecte huid zonder putten en andere oneffenheden, dat willen we natuurlijk allemaal. Alsof NIVEA wist wat onze diepste wensen waren, stuurden ze ons dit fijne pakketje. Nu nog even testen of we er écht poezelige huidjes van krijgen.

Karin en haar vriend hebben iets héél leuks in het vooruitzicht. Zij gaan eind februari namelijk 12 dagen naar.... Aruba! Karin zocht vast wat heerlijke plaatjes op internet om in de stemming te komen. *zucht*
 
Marleen was vroeger niet weg te slaan uit de Apenheul. Tja, her second home. En kijk die apenkop nou, lekker bekkie toch?

De stages bij de titels van EEN Media zitten er helaas weer bijna op. Daarom ging Sabine samen met een aantal andere stagiaires (van Girlscene, Foodness, Vrouwen.nl, etc.) eten bij de Foodhallen. De bedoeling was natuurlijk een 7-sterrenmaaltijd, maar uiteindelijk werd het een portie frozen yoghurt.  Als stagiaire heb je nog weleens geld tekort namelijk... Ook hartstikke lekker.  

Echt niet dat wij ons bed eerder uitrollen om thuis te ontbijten. Nee, die ochtendmaaltijd wordt gewoon ’s ochtends op kantoor genuttigd. Voor Sabine een lekkere bak yoghurt en voor Marleen crackers met pindakaas. 

Marleen had een wild weekend achter de rug. Na een avondje stappen ging ze met haar lover de volgende dag gewoon weer cocktails drinken. Omdat het kon. So romantic.
 
Karin had een gezellige lunchdate a.k.a. reünie met oud-redactriZe Madelon! Er werd natuurlijk een hapje gegeten bij dé hotspot wat eten betreft in Amsterdam. Dat de Foodhallen zich heel toevallig precies onder ons kantoor bevinden,  was natuurlijk bijzaak... 

Fleur was op de gezonde tour. Ze maakte deze kleurrijke bak gezond eten aan de hand van dit postertje. De ingrediënten: mais, zalm, broccoli, blauwe bessen, spinazie en sesamzaad. Het ziet er heerlijk uit! 

Sabines hond Ryanne mocht afgelopen week zeven kaarsjes uitblazen. Reden genoeg dus om even in de oude doos te graaien. Daar vond ze dit kiekje waarop zij nog een jong koppie had en Ryanne nog niet grijs was rond de snoet. How cute!   


Daar hebben we onze favoriete fotogenieke dwergpapagaai weer. Karins beste vriendje Huib wilde graag een selfie maken. Isn't he lovely? 


Van Procter & Gamble kregen we deze fijne make-upjes opgestuurd. Dank! 

Als je naast de Foodhallen werkt, is de verleiding groot om er regelmatig te lunchen. En dat is dan ook wat Marleen en Sabine deden. Marleen zette haar tanden in een heerlijke tosti en Sabine probeerde eens een vegetarische hotdog uit. Dat was smullen! 
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.