Achter de schermen bij Ze: IJsland & in de media!

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Afgelopen weken was er weer heel wat te beleven op de redactie. Fleur ging op persreis, Karin bezocht wat persevents, Marleen was druk met haar k'nijn Jolie en Rosanne ging naar een concert. Bovendien ging Ze.nl met haar onderzoek het wereldwijde web over. Kijk mee!

Fleur mocht voor Ze met Icelandair naar IJsland om daar Reykjavík te bezoeken en het Winter Lights Festival mee te maken. Meer informatie over dit evenement volgt nog, maar wat was het gaaf! Tijdens het festival werd ze overal mee naartoe genomen door de supervriendelijke host Inga van Visit Reykjavík. Fleur zag onder meer een lichtshow, waarbij de kerk in het centrum prachtig verlicht werd.
(Beeld: Roman Gerasymenko)


Na de eerste avond van het Winter Lights Festival was Fleur best toe aan een flinke nacht pitten. En dat deed ze in dit heerlijke bed!


Natuurlijk ging Fleur in de IJslandse hoofdstad ook op zoek naar leuke winkeltjes. Vooral de liefde van IJslanders voor vintage viel haar op. Hier zie je de kiloshop, waar je, juist, per kilo kleding betaalt.


In Rekjavík was er – of course – ook genoeg moois te zien wat niets met kleding te maken had. Denk bijvoorbeeld aan de haven (en het uitzicht vanaf daar).


Op de site van Inspired by Iceland had Fleur al gezien hoe mooi IJsland is. Ze ervaarde het ook zelf door in de Blue Lagoon (dé Blue Lagoon!) te stappen, waar ze twee uur lang ronddobberde. Ze had het zwáár...
Dit is trouwens de laatste foto van het Reykjavík-avontuur in het dagboek, want anders ga je straks net zo groen zien als Fleurs bikini. Maareh... als je ook naar IJsland wilt: Icelandair vliegt in de winterperiode, van 26 oktober tot en met 28 maart, zeven dagen per week, één keer per dag naar Keflavík International Airport. Vanaf daar vlieg je overigens ook heel gemakkelijk door naar bestemmingen in de VS, zoals Seattle, New York en Boston. Zin om nú naar het land van lava te gaan? Dan heeft Icelandair een mooie deal voor je: voor € 349 vlieg je heen en terug en verblijf je drie nachten in een hotel. 


Ondertussen was Karin op een persevent van NIVEA. Het merk presenteerde de nieuwe collectie producten voor aanstaande zomer. Wat er zoal voorbij kwam? Kleine deodorants voor in de tas, verstevigende bodylotion, anti-cellulitiscrème en zonnebrand waar je extra bruin van wordt. Aangezien Karin volgende week naar Aruba gaat, kwam dit haar héél goed uit...!


Afgelopen week werden de resultaten van ons frenemies-onderzoek bekendgemaakt! Uiteraard plaatsen wij de resultaten zelf op Ze, maar ons persbericht werd ook opgepakt door andere media. Ze.nl was all over the news! O.a. Nu.nl, de Telegraaf, Metro, Viva en I Love Fashion News pikten het op. Maar ook verschillende radiostations als Radio 538, 100% NL, FunX, Radio Gelderland en Radio 10 besteedden aandacht aan ons juicy onderzoek. We like!


Hieperdepiep! Marleens grote zus was jarig en dat kwam ze vieren in Amsterdam. Museumpje pakken en natuurlijk koffie met taart in het allerleukste koffietentje van Amsterdam: Sweet Cup.


Fleur mocht dan wel lekker in de Blue Lagoon liggen, Rosanne moest gewoon aan de slag voor haar bijbaan op zaterdag. Heel de dag Princekoekjes uitdelen in een nieuwe AH-XL. Het liep zo storm dat de cookies niet aan te slepen waren. Gelukkig kon ze er zelf ook nog eentje snoepen. 


 Huib, de vogel van Karin, vond het de hoogste tijd worden om eens lekker te chillen in de vaatwasmachine. Hij heeft zich er uren in vermaakt en Ka kon het niet over haar hart verkrijgen om hem eruit te halen. Dan maar een extra dag met vuile vaat zitten!Na een dagje Amsterdam toog Marleen met haar zus naar Zwolle om daar een birthday brunch klaar te maken voor de verjaardagsgasten. Broodjes uit de oven, zelfgemaakte hummus en verse sapjes: het was heerlijk!


Yes! Karin heeft bloemen van haar vriend gehad voor Valentijn! Even was ze bang dat hij haar zou vergeten. Al viel ze sowieso in de prijzen deze week omdat ze ook nog eens mooie rozen heeft gekregen van mooiwatbloemendoen.nl. Helaas hadden we op de redactie geen vaas dus hebben we ze maar in een bierpul gedaan. Want welke redactie heeft nu geen bierpul...?
 


Ook Rosanne was helemaal in de valentijnssferen. Zij had voor haar vriend een lief doosje gemaakt met daarin kaartjes met dingen die ze nog samen met hem wilde gaan doen. Maarja, mannen blijven mannen dus heeft ze er ook nog maar kleine flesjes Jägermeister bij gekocht. De liefde van een man gaat tenslotte door de maag...


Hoe je je maandagochtend het beste begint? Met een lief klein konijntje dat je bedje in komt huppelen. Hartjes voor Marleens konijntje Jolie.

Rosanne had een fantastische avond bij haar favoriete band Kodaline. Zij speelden in Paradiso, lekker dichtbij! Alleen jammer dat ze het toch nog voor elkaar kreeg om te laat te komen. Er stond een gigantische rij en Roos was net binnen toen het voorprogramma hun spullen aan het opruimen was. Oeps. Gelukkig heeft ze van Kodaline geen moment gemist. 


Marleen is nog steeds in de sportschool te vinden. Oké eerlijk, de ene week meer dan de andere week, maar dit keer probeerde ze een lesje bodypump. Ze heeft er drie dagen als een vaatdoek bij gelopen.

Nadat Rosanne haar vriends telefoon had opgeladen en hem uit het contact trok, sprong er een grote blauwe vlam uit de oplader en ontplofte hij. De stroom in heel het huis viel uit en de oplader was stuk. Gelukkig was er verder niets aan de hand, maar schrikken was het wel! Hopelijk krijgt ze snel een nieuwe oplader. 


Yes, we hebben weer superlekkere dingen gehad! Zo kregen we drie nieuwe boerenkoolproducten. Hiermee zet je in een handomdraai je boerenkool eens anders op tafel. Er zat gesneden cavolo nero, een boerenkool roerbakmix en een mix voor verse boerenkoolsoep in het pakket. Ze zijn alleen te koop bij AH. Alleen wel een beetje jammer dat we op de redactie eigenlijk geen boerenkool lusten haha!


Oké hier werden we echt heel blij van! Mora stuurde ons hun nieuwe Chick-Ins. Dit zijn krokante kiphapjes met een verrassende vulling, zoals saté, sweet chili en mozzarella basilicum. Het fijne is dat er ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Daar gaat ons bikinifiguur...
 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.