Heerlijke, hippe sweaters bij I Want That Musthave!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Jeej! Het is sweater weather bij ons zusje I Want That Musthave. De meiden hebben weer superleuke en vooral warme musthaves online gezet. Yes, we love love love truien! Zo kunnen we de laatste koude maanden fashionable verslaan.

De sweater is en blijft een heerlijk item. Zeker in de winter en in het voorjaar. Hij houdt je warm, zit lekker en staat bovendien ook nog eens superfashionable. Wel is het zaak om de trui goed te combineren, zodat je er niet uitziet als een slons. Maar gelukkig is de sweater heel veelzijdig, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Wij laten ons inspireren door Jessica Alba, Chiara Ferragni en Rosie Huntington Whiteley, die de grote trui allemaal op een andere manier dragen. 

1. California Cool à la Jessica Alba

Jessica Alba gaat voor deze heerlijke 'boyish' look. Let wel op: is je sweater erg oversized? Kies dan niet voor een boyfriend jeans, maar liever voor een skinny. In een oversized trui verdwijnen de vormen van je bovenlichaam namelijk en dat hou je in balans met een strakke broek. Wil je per se een boyfriend jeans aan? Dan staat een sweater ook heel mooi met een hoge hak!
Tip: om te voorkomen dat je look shabby wordt, combineer je jouw sweater en jeans met een mooie it-bag. Dat maakt je look net wat 'gekleder'.


2. Rocker Chic à la Chiara Ferragni

Blogster Chiara Ferragni laat zien hoe je een sweater vrouwelijk, maar stoer combineert. De sweater staat namelijk niet alleen leuk op een jeans, maar hij doet het ook heel goed op een rok. Een rok met een A-lijn is altijd goed, want dit model is per definitie elegant. Juist dat contrast tussen stoer en chic maakt je look uniek! 
Tip: kies je voor een aansluitend modelletje? Ga dan óf voor een korter model wat je benen accentueert, óf voor een kokerrok. Die haalt je taille namelijk op, waardoor je niet 'verzuipt' in je outfit.


3. Classy à la Rosie Huntington Whiteley

Als er iemand altijd chic en sophisticated door het leven gaat, dan is het Rosie wel. Wij staan er dus ook niet van te kijken dat Rosie de oversized trui superclassy weet te combineren. Met een witte skinny jeans, classy pumps en chique sieraden en accessoires maakt het model van de oversized trui een fashionable item.
Tip: een dikke sweater kun je wat 'verfijnen' door er een mooie statementketting over te dragen. Wat je ook kunt doen: draag een blouse onder je trui, dat maakt hem een stukje minder zwaar. 


Shop de sweater!

Ook zo'n coole sweater shoppen? Onze webshopzus IWantThatMusthave heeft een paar heel mooie sweaters in haar collectie. Unieke exemplaren, want ze worden speciaal door IWantThatMusthave gemaakt en door niemand anders verkocht! De musthave-sweaters zijn te verkrijgen in het zwart, grijs, wit en roze en kosten € 39,95. Shop ze hieronder!

New York Baby sweater in zwart via IWantThatMusthave.nl, € 39,95
Star Baby sweater in grijs via IWantThatMusthave.nl, € 39,95
Best Friends sweater in wit via IWantThatMusthave.nl, € 39,95
Sweater Weather sweater in roze via IWantThatMusthave.nl, € 39,95

 
Voor welke sweater ga jij?