Liefde / Single & daten
Single & daten

Awkward!: Poppy laat een poepie in The Bachelor


Vrouwen poepen geen bloemetjes en dat wij er weleens één laten glippen, ken g'beur’n. Maar een scheet laten tijdens je eerste date met Nieuw Zeelands meest begeerde vrijgezel op tv? Het overkwam The Bachelor-deelneemster Poppy.
 

Wat een romantisch avondje moest worden, werd een schijtdate from de gênante hell. Bij The Bachelor-deelneemster Poppy zat er alleen geen spinazie tussen haar tanden, maar zat er vooral iets dwars tussen haar euh, billen. En dat kwam eruit tijdens haar eerste date met The Bachelor himself.
 
Frisse (zee)wind
Een scheet laten tijdens je eerste date is toch wel by far het meest gênante wat je kan overkomen. Poppy deed haar naam eer aan, want het popte en knetterde lekker toen ze naast de 26-jarige single hunk Arthur in het zand wilde zitten tijdens hun avond samen. Noem het de zenuwen of gooi het op het feit dat ze gewoon lekker op d’r gemak was, maar ineens waaide er wel meer dan alleen een frisse zeewind.
 

De inmiddels famous fart werd niet alleen perfect opgenomen op tape, ook Arthur bleef het voorvalletje niet onopgemerkt. “This is pretty magical”, kirt Poppy nog over het prachtige uitzicht vlak voor het moment suprême. Maar de romantische magie vervloog tegelijk met de scheet die de yogalerares vervolgens liet. Dat Arthur een stil en rustig plekje op het strand had uitgekozen, werkte hierbij niet echt in Poppy’s voordeel want het was behoorlijk goed te horen. Awkwardlevel: +9000.
 
Piepend zand
Dus wat doe je als je niemand anders de schuld kan geven van jouw scheetje? Poppy probeert zich er nog enigszins uit te redden door te zeggen dat ze in het zand gleed en Arthur valt haar maar bij: “Piepend zand hè?”

Gelukkig verliep de verdere avond die ze samen beleefden, net zoals haar onderbroek: vlekkeloos. Ook al rook ze zelf misschien voor een moment niet naar roosjes, ze kreeg wel de o zo gewilde roos van Arthur tijdens de eliminatieronde die avond, aldus Metro. Gelukkig maar, want veel gênanter dan dit kan het toch niet worden en dat belooft veel goeds voor toekomstige dates. Wij voorspellen in ieder geval een hele open relatie voor Arthur en Poppy.

Maar dames, nou willen we natuurlijk eigenlijk ook van jullie weten: wat is jullie gênantste scheetblunder ooit?