OMG: 1 op de 6 mannen vindt schoonmoeder aantrekkelijker dan eigen vrouw

Lifestyle door Rosanne

Ooit gehoord dat je veel op je moeder lijkt? Pas maar op dan, want misschien raak je je liefje wel kwijt aan je mams. Het blijkt namelijk uit onderzoek dat een op de zes mannen zijn schoonmoeder wel een sexy chick vindt. WTF.

Schoonmoeders staan over het algemeen in een kwaad daglicht, maar niets blijkt minder waar te zijn. Er zijn een hoop mannen die hun aangetrouwde moeder best wel willen doen. Sterker nog, ze vinden mams aantrekkelijker dan hun eigen vrouw!  


Wederzijdse verliefdheid

Het onderzoek was in opdracht van modemerk Peter Hahn en is gehouden onder 1500 mannen. Daaruit bleek dat een kwart van de mannen zelfs een kleine crush heeft op schoonmama. Van de ondervraagden denkt 31% dat de verliefdheid wederzijds is. Euh.... oké?! Nou dames, hou die twee maar goed in de gaten. Voor je het weet word je ingeruild voor een oudere versie. Het is natuurlijk fijn als je vriend en je moeder goed met elkaar kunnen opschieten, maar ze samen betrappen in de kroonluchter is weer een brug te ver... 

Gewaardeerd

Gelukkig er is ook minder raar nieuws: twee derde van de mannen hoopt dat zijn vriendin net zo mooi oud wordt als haar moeder. De helft van de mannen denkt dat de stijl van zijn lady friend is afgeleid van die van haar mams. Dit vinden ze zeker een voordeel. Goede smaak runs in the family, toch dames? Een voorlichter van Peter Hahn licht de resultaten toe in Metro UK: "Het is gemakkelijk om oudere vrouwen in een hokje te stoppen. Vaak voelen ze zich niet sexy en gewaardeerd. Dit onderzoek laat zien hoe gewaardeerd de schoonmoeders eigenlijk worden om hun uiterlijk, persoonlijkheid en stijl."

Ja gewaardeerd is één ding, maar dat er mannen zijn die ons liever inruilen voor onze moeder, dat is een heel ander verhaal...

Hoe is de relatie tussen jouw vriend en je moeder...?