Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Achter de schermen bij Ze: Going viral & lentekriebels


Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

HoodredactriZe Karin was lekker aan het genieten van haar welverdiende vakantie op Aruba. Ondertussen moesten de persen bij Ze.nl gewoon blijven draaien. Af en toe werden Marleen, Fleur en Rosanne geplaagd door een stroomstoring of ander ongemak. Maar niks houdt de redactriZe's tegen, want ze wisten een viral te scoren! 

Karin was vorige week nog met haar vriend heerlijk aan het genieten op Aruba. Ze gingen lekker lunchen boven het kraakheldere water. Cocktails bleven natuurlijk niet uit. Gelukkig hoefden ze niet hun eigen vis nog te vangen uit de Caraïbische Zee...

Ondertussen was het superrustig op het kantoor. Maar de Ze's konden niet met de voetjes omhoog, want de stroom viel uit. De Amsterdammers hadden geen idee wat ze moesten doen en keken Rosanne maar vreemd aan toen ze vroeg op welke stroomgroep ze zaten. De dochter van de elektricien liep vervolgens naar de stoppenkast om de stop weer omhoog te switchen. Tadaaaa, er was weer stroom! 

Onze viral queen Rosanne kwam, zag en harkte de likes, shares en reacties binnen op Facebook met haar nieuwtje over mensen die zich ergeren aan etende mensen. Benieuwd? Lees het artikel hier.
 
Wat Marleen het allerliefste doet op een vrije avond? TLC kijken met knijnie Jolie. En die is op haar beurt weer helemaal blij dat ze lekker 'in het wild' kan rondspringen.

Het is weer lente in Nederland. Fleur geniet heerlijk van het weer met een glas verse muntthee op het terras. Dat het nog een beetje koud is mag de pret niet drukken! 

Marleen en Rosanne mochten komen shoppen bij Sandwich. O, wat een straf. Ze lieten zich compleet verrassen en zochten allebei een mooie setje uit. Wat we er van vonden en hoe de avond was lees je binnenkort op Ze.nl! 

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee dat is het niet. Het is Cor. De coole kat van redactriZe Fleur klimt steeds op het wasrek. Vanuit daar kan ze alles goed overzien en haar baasje in de gaten houden. 
 
Rosanne is helemaal geïnspireerd door Fleurs platte buik en nu heeft Fleur workouts meegegeven aan Roos om die thuis te doen. Ze is nu al een week elke dag volop aan de gang. Zo erg zelfs dat haar stuitje is gaan bloeden na het doen van sit ups. Toch maar wat rustiger opbouwen. 

Karin mocht haar verjaardag al op Aruba vieren, maar de Ze's waren haar ook niet vergeten! Toen Ka weer op het werk verscheen was heel haar bureau versierd en werd ze overladen met cadeaus. We hebben je gemist!

De lente steeg Rosanne en haar hond Luna ook naar hun hoofd. Zo gingen ze lekker lopen in de Drunese Duinen. (Wat Fleur de ideale naam vindt voor een moordplek) Luna had de dag van haar leven, wat wel te zien is op de foto. Owja, Roos d'r lover mocht ook mee met het duo. 
 
Als rasechte Hollander moeten de eerste zonnestraaltjes van het jaar éven meegepakt worden. Dus Marleen en d'r lover ploften neer op een terras en bestelden hun allereerste Radler van het jaar. 

Fleur en Rosanne waren blij verrast dat ze smoothies kregen van Innocent. Na een proost werden ze gulzig opgedronken. Zo, ons fruithapje voor de dag is ook weer binnen. 

Karin kon maar één souvenir vinden die haar aanstond op Aruba, maar het was meteen een schot in de vlinder, eh roos. Op het eiland had je een mooie vlindertuin en Ka kon het niet laten om een opgezette vlinder te scoren. 

Marleen fietst tegenwoordig weer lekker naar haar werk nu het weer warmer wordt. En de weg naar haar nieuwe werkplekkie is fabulous. Lekker met de pont over het water levert dit soort prachtige uitzichten op.

Rosanne kreeg het voor elkaar om drie keer in een week in de verkeerde tram te stappen. Het bolletje geeft aan waar ze beland was en het rode stipje waar ze moest zijn. Oeps. 

  Voor Marleen is niets te gek op haargebied. Dus op een saaie zaterdagmiddag gooide ze wat roze haarkrijt door haar haren en voila: ze was voor aan avondje helemaal on trend. Lees hier haar artikel over de haartrends van deze zomer.  

Soms is het tijd om je vriendinnen goed te verwennen en daarom maakte Rosanne lekkere wrapjes. Al jaren spreekt ze nog af met haar friends van de middelbare school en het was goed om te ontdekken dat ze allemaal nog steeds een stel draken zijn. Niks veranderd dus. 

Het is lente: tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Van IKEA kregen we deze superschattige kruidentuintjes waarmee je de meest smakeloze gerechten oppimpt door middel van je eigen verse kruiden. We like!
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.