Lifestyle / Media
Media

8x de meest hilarische kindjes bij Ellen DeGeneres


We all love Ellen DeGeneres. Daarom hebben we al eerder een artikel met onze favoriete Ellen-video's gemaakt. Gelukkig blijft het daar niet bij. Dit zijn de 8 meest hilarische kinderen die Ellens show bezochten!

Ze zijn superopen en daarom meestal ontzettend grappig: kinderen. Als je ze dan óók nog te gast laat zijn bij Ellen DeGeneres, kun je helemaal je lol op. Even lekker lachen? 8x hilarische kindjes die te gast waren bij Ellen.

1. Noah
Wat als je vijf bent en continu, een keer of tien per minuut, gebruikmaakt van het woord apparently? Dan ga je viraal. En moet je je woordenschat natuurlijk uitgebreid aan Ellen showen.

2. Kai
De kleine Kai, wie kent hem niet? Deze schat is gróót fan van popmuziek en kan al zijn idolen nazingen. En nu is Ellen ook nog zijn verkering geworden!

3. Tré
De moeder van Tré heeft leuk nieuws voor haar zoon: hij krijgt nóg een boertje of zusje. Hoe Tré reageert? Hij vindt het vre-se-lijk. En dat wil hij best even aan Ellen uitleggen.
 
4. Macey

De vijfjarige Macey weet heus wel wat van presidenten en het presidentschap. Uit een zelfgemaakt liedje blijkt hoe schokkend veel. 

5. Elias

Elias van zeven is gek op zichzelf én... op Ellen. Dit steekt hij ook absoluut niet onder stoelen of banken. Doe ons er zo een.

6. Tione

Wat het dametje Tione wil worden? Artiest, actrice en zangeres. O, én ze heeft iets briljants bedacht toen haar huis werd geveld door een orkaan. True story.

7. Heaven
Heaven is drie en heeft een héél groot talent: op Beyoncé's muziek dansen. Dat mag ze natuurlijk bij Ellen laten zien, die ook nog eens een fantastische verrassing voor haar heeft.

8. Matthew

Move over, McDreamy, hier is Matthew! Deze kleine meneer weet álles over het menselijk lichaam en dat demonstreert hij gelukkig graag. Na een heel ontwapenend gesprek met Ellen.
 
Welke kleine Ellen-gast kun jij je nog herinneren?