Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Achter de schermen bij Ze: Griekenland & going viral - again!


Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Wij hebben ons uitstekend vermaakt de afgelopen twee weken. Met name Karin die op persreis mocht naar Griekenland! Ze had er ook nog eens geen wifi, wat jammer nou! Ondertussen werd er vrolijk Koningsdag gevierd en wist Ze.nl opnieuw een viral te scoren. Wij zijn van plan deze trend nog even door te trekken! 

Wow, Karin kreeg ineens een mand vol met groenten naar de redactie gestuurd. Zouden er soms mensen zijn die weten dat ons dieet alleen bestaat uit pizza en avocado? Er zat in ieder geval een erg mysterieus briefje bij waarop staat dat de afzender nog eventjes geheim wil blijven. Spannuuund!


OnZe Fleur is op huizenjacht en zoals je al op dit tafereeltje kunt zien blijft ze niet in de Big City! Nee hoor, Fleur gaat lekker als boerinnetje tussen de koeien wonen. En met een uitzicht als dit, wie wil dat nou niet?

Marleen heeft groot (met de hoofdletter G) nieuws. Ze gaat emigreren naar Maleisië!! Nee grapje, al wil ze daar na haar reis die ze binnenkott gaat maken waarschijnlijk nooit meer weg. Drie weken vakantie zijn geboekt, maar voor de rest is de reis blanco. En dat vindt Ms. Controlfreak doodeng. Gevalletje van uit je comfortzone stappen. 

Er is wat leuks aan de hand in Hoofddorp, want daar heeft Andrélon zijn eerste pop-up-blow-dry-salon geopend. Een schattige plek om jezelf en vooral je haar voor een prikkie eens even lekker in de watten te laten leggen. En dat is precies wat Rosanne heeft laten doen!
 
Sodeknetters wat was het soms warm op de redactie! Dat krijg je met dit heerlijke zomerweer. Redactrice Nina van Shopgids sloeg samen met Fleur, Marleen, Karin en Rosanne de handen ineen en maakte een heerlijke kan ijswater met citroen. Omnomnom.
 
Het was weer eens tijd voor een personeelsuitje en dit keer gingen de Ze’sters geen dildo’s kleien of piemels tekenen, nee, ze gingen ouderwets gezellig bowlen. Wel weer iets met ballen, maar dan anders. Je snapt: het ging een halfuur goed, voordat de Ze’sters alweer tussen de kegels lagen van het lachen. 
 
Er zou een verrassing komen die Marleen héél leuk zou vinden. Helaas, het was niet de stripper waar ze op hoopte, maar het was wel minstens net zo goed. Starbucks kwam langs met een pakketje met daarin de nieuwste koffiebonen van Starbucks speciaal uit Peru en koffiedik wat je kan gebruiken als mest in je moestuintje. Wil je ook koffiedik om je planten kneiterhard mee te laten groeien? Haal je gratis zak op bij een Starbucks bij jou in de buurt. 
 
Maar we kregen nog een heerlijk drankje op de redactie. De dames van het nieuwe Pure Leaf kwamen met hun hippe wagen ons verkoelen met verse ijsthee. Yum yum! Pure Leaf ijsthee is gemaakt met vers getrokken thee, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Houden we van. Ze komen in de vier heerlijke smaken mint, lemon, raspberry en peach. 
 
Wat waren de eerste warme dagen van het jaar fijn he? Dat vond de Japanse kersenboom bij Rosanne in de tuin ook. Hij bloeit dit jaar zo mooi dat daar wel een fotoserie van gemaakt moet worden. De bijtjes zijn op hun beurt ook weer dolblij op de boom en zoemen er vrolijk rond. Mooi, want daar krijgen wij weer honing van! 
 
Marleen, de rasechte Amsterdammer, vierde Koningsdag geheel in stijl in hartje Amsterdam. En tja, soms moeten er weleens veters worden gestrikt na al die vele kilometers lopen en dansen. 
 
Op de redactie ontvingen we een pakketje met daarin een Minions-tas. En laat Rosanne daar nou helemaal gek op zijn. Je snapt natuurlijk wel dat de tas nu inmiddels thuis hangt ;). Binnenkort komt namelijk de nieuwe bioscoopfilm MINIONS uit en daarom hebben130 studentdesigners de opdracht gekregen om een ontwerp te maken dat gebaseerd is op de film. Blijkt de tas nog een echte designertas te zijn ook! 
 
Zonnebrandmerk Vision heeft voor hun missie om iedereen bewust te maken van de kracht van de zon, acht filmpjes gemaakt. En Rosanne mocht bij de presentatie zijn! Als kijker word je een dag meegenomen in de wereld van bekende sporters en persoonlijkheden, waarin de kracht van de zon gefilmd wordt vanuit hun huid. Wij zijn vooral fan van het filmpje van surfer Erik Ringelberg en zangeres Krystl
 

Karin had erg veel mazzel deze maand, ze mocht namelijk met Eliza was here op persreis naar Griekenland. En of ze genoten heeft. Het water was nog wat fris om in te zwemmen maar de chilltemperatuur kon niet beter zijn! 


Oké, nog twee vakantiekiekjes van het fantastische uitzicht op Peloponnesos. Het was voor Karin een perfecte afsluiter van haar Ze-tijd...  
 
Rosanne is een rasechte Brabander en ja die houden van Bourgondisch genieten! Naar aanleiding daarvan schreef ze 11 redenen om een meisje uit het Zuiden te daten. Blijkbaar vonden meer mensen dat een prima redenering want het artikel ging viral! Ze.nl gaat de wereld overnemen, ow yeah! 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.