Ga de uitdaging aan en organiseer homeparty?s van Charlott? Lingerie

Werk & studie door Redactie Ze.nl
 
Ben jij een echte salesdame (in de dop) en vind je het gezellig om lingerieparty’s aan huis te hosten? Dan hebben wij een toffe uitdaging voor jou. Plan 10 verkoopparty’s in en win!
 
Wat biedt Charlott' Lingerie jou?
The Homeshopping Company is op zoek naar enthousiaste dames die de collecties van Charlott’ Lingerie zelfstandig willen gaan verkopen. Samen vormen alle verkoopsters één team. Wat je ervoor terug kunt verwachten? Acht keer per jaar nieuwe en frisse collecties, hoge verdiensten tot bovenmodaal inkomen, gratis drukwerk, aantrekkelijke startvoorwaarden, verkooptrainingen, persoonlijke automatisering en per presentatie tot € 35,- aan lingerie voor de gastvrouw.

Challenge yourself
Houd jij wel van een uitdaging en heb je altijd al iets voor je zelf willen gaan opbouwen? Ga dan de uitdaging met Charlott' Lingerie aan. The Homeshopping Company geeft 10 verkooppakketten t.w.v. € 500,- weg* waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt als verkoopsters van de Charlott' Lingerie! Ben jij een netwerker, commercieel en in het bezit van een rijbewijs en vervoer? Doe mee en haal de innerljke salestijger in je naar boven!
 
 
Voorwaarden van de actie:
•  Like de facebookpagina van Charlott' Nederland
•  Share de actie op Facebook (kopieer de pagina-URL in jouw Facebook bericht)
•  Vraag toegang aan tot jouw persoonlijke agenda
•  Boek z.s.m. 10 verkoopparty's voor de in de maanden mei en juni
 
De 1e 10 die de agenda vol hebben met 10 party's krijgen;
•  Een collectie t.w.v.: €500,- catalogusprijs*
•  Drukwerk
•  Training
•  Begeleiding
•  Persoonlijke bestelpagina
•  Korting op de verkopen van 24%
 

Voorwaarden
Indien blijkt dat de 10 party’s niet doorgaan, behoudt The Homeshopping Company (THC) het recht de collectie in rekening te brengen met een persoonlijke korting van 15%*. Goederen blijven eigendom van THC en kunnen op elk moment worden teruggevorderd, mits volledige betaling van de factuur is voldaan.
 
Extra bijbestellen van producten voor gebruik als demo kan tegen een korting van 30% en dienen vooruit betaald te worden. Voor deze actie geldt een beperkte beschikbaarheid van 10 pakketten, Hierbij geldt OP=OP. Daarnaast zijn onze Algemene Voorwaarden uitdrukkelijk van toepassing. Deze actie is uitgesloten voor personen die in het afgelopen halfjaar al reeds Charlott' hebben verkocht. Zij kunnen geen rechten ontlenen aan deze actie.
 
*Het verkooppakket zal tegen een waarde van € 500,- minus 15% worden gefactureerd. Betaling van deze factuur zal geschieden middels, enerzijds een kortingsvoucher van 100% na het voldoen van de actievoorwaarden, anderzijds tegen betaling indien men niet aan de actievoorwaarden heeft voldaan. Meer weten? Kijk op de actiepagina

Ga jij de uitdaging aan?