Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Achter de schermen: Bikkelen, beunen en bijkomen


Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Karin hadden we nog niet uitgezwaaid, of we moesten alweer afscheid nemen van twee andere geliefde Ze'sters: Fleur en Rosanne. Het avontuur roept voor onZe kanjers en dus moesten ze ons gaan verlaten. En dat betekent voor de rest van de Ze-dames: bikkelen, beunen en natuurlijk na een lange werkweek ook weer even bijkomen. Hoe dat er een beetje uitzag? De volgende beelden liegen er niet om!Rosanne en Kimberly waren aanwezig bij een wel heel speciaal event: iCasting. Dit nieuwe concept geeft talenten (van zangeressen en acteurs tot pianisten) de mogelijkheid om zich aan te melden en zo te kunnen worden ingehuurd door opdrachtgevers. Maybritt Mobach was de speaking lady, Herman den Blijker kookte fingerlickin' hapjes en met de Crazy Piano's op de achtergrond werd het nog een lang en fantastisch feestje.


Jolie chillt 'm het liefste bij Marleens huisgenootje op schoot of op bed. Series kijken? Eh nee, wat dacht je van een uitgebreide knuffelsessie? 


Vera ging lekker lunchen met de familie op het strand. Even wat zonnestraaltjes meepakken!


Marleen is stiekem gek op longboarden en zwoer dat ze er ooit zelf één zou kopen als ze groot was en genoeg geld verdiende. Tja, die tijd is nu aangebroken als full time harde werker, dus van haar verse salaris kocht ze dit pareltje. O ja, en het longboard heet Hashtag, omdat, nou ja, omdat het kan.


En je bent een hipster of je bent het niet, Kimberly ging lekker samen met heel hip Amsterdam naar Rollende Keukens. Wat ze at? Tortilla's!! Hmm...


Marleen en haar vader zijn gek op Shrek. Fan van het eerste uur. Een gemiddeld WhatsApp-gesprek ziet er dan ook zo uit. 


Vera is een meester in make-updoosjes kapot smijten. Hoppa, daar ging nummer twee in één week. Grrr.


Wat Vera dan wel weer heel goed kan is appelroosjes maken. Ze lijken op de foto wat aangebrand, maar dat zijn ze niet hoor. Oei, wat waren die lekker!


Mannen zijn zo lekker makkelijk. Ze pakken een lik van onze dure crème en hebben er geen omkijken naar. Dat moet volgens Nivea afgelopen zijn! Uit onderzoek van Neerlands lievelingscrème blijkt dat mannen behoefte hebben aan één complete crème voor zowel lichaam als gezicht. U roept, Nivea draait en zie hier: de Nivea Men Creme. Dus. maak je vent blij en geef 'm deze pot cadeau.OnZe Kims is geen rokjesdame, maar het moment was dan toch daar: haar allereerste rokje EVER. Looks damn good toch?


En echt voor alles is er een eerste keer. KIm trok er 's nachts op uit en tourde met een vriendin op een scooter. De wildebras.
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.