Spaar je dates: voor wie kies jij?

Relaties door Shiri
Daten, het kan goed gaan of juist helemaal niet. Maar één ding is zeker: er komen heel wat mannen voorbij. De grote man, de kleine man, de gevoelige man, de foute man... Je kan het je zo gek niet bedenken. Spaar ze allemaal!

 

Cookiemonster

Deze man doet denken aan een kruising tussen een teddybeer en George Constanza uit de serie Seinfeld. Hij is klein, wollig, pluizig, intelligent en heeft een grote eetlust. Hij is niet de meest tactvolle man, wel is hij van het knuffelen en zoent hij net zo gulzig als dat hij z’n favoriete taart eet. En het meest bizarre is nog wel dat je het nog best aangenaam vindt.


Botterik

Deze man verschijnt meestal dronken op de date. Dit is een sociaal masker, want deze jongen is eigenlijk veel te verlegen om zonder voorbereiding een dialoog aan te gaan. Hoewel hij een groot eisenpakket heeft over hoe zijn date eruit zou moeten zien, verschijnt hij zelf wel waggelend als een pinguïn in een joggingpak. De kans is waarschijnlijk héél klein dat je nog een keer met hem afspreekt.

Tarzan

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze man een uitstekende minnaar en woest aantrekkelijk. Ter contrast, ontbreekt wel de geestelijke klik in zijn geheel. Daarom heeft daten met een Tarzan een duidelijke houdbaarheidsdatum. Hoewel het dus duidelijk geen lang leven is beschoren, kan je er met een grote glimlach aan terugdenken.

Mysterieus

Deze man is pijnlijk knap, uiterst stijlvol, gereserveerd, decadent en een man van weinig woorden. Wat zou er in zijn mooie hoofd omgaan? Tijdens de vermoeiende dates, waar jij het gesprek op gang houdt, kom je erachter dat stille wateren niet perse diepe gronden hebben. Zucht.


Twee gezichten

De man met twee gezichten, lijkt ietwat op een saaie braverik, die fenomenaal goed kan schrijven of mailen. Hij heeft een mooie baan, degelijke hobby’s en een keurig leven. Maar… niets is wat het lijkt! Nadat je voor het eerst hebt afgesproken, gaat er een grote schok door je lijf. Achter zijn keurige mail façade, gaat er een shabby crimineel schuil. Gelukkig kan je het snel afronden en eenmaal snel thuis haal je opgelucht adem. Brrrrrrr.

Tinderguy

Bij deze jongen heb je per ongeluk op ‘Like’ gedrukt. Oops... Een onverwachte meevaller: de oppervlakkige gesprekken bleken enigszins diepgang te hebben. Je moet vaker per ongeluk mensen liken! Alhoewel je in real life tijdens een koffiedate, nogal schrikt van zijn kikkerogen, is het gelukt de date ongeschonden en zonder pijnlijke stiltes door te komen. Misschien dat wanneer je deze jongen kust, hij in een prins kan veranderen?

Met welke van deze mannen heb jij ook een date gehad?