Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Een waardecheque van Lingerie Bestellen t.w.v. ?75


Nog héél even en dan is-ie er echt: de zomer. Heel veel ijsjes, vrolijke outfits, maar vooral zwoele avonden staan voor de deur. En dáár hoort natuurlijk een sexy lingeriesetje bij. Goed nieuws: jij (ja, jij ja) kan er eentje winnen! 
 
We zijn volop aan het genieten van de zon en de stijgende temperaturen. De avonden brengen we voortaan buiten door (met een vuurkorf en heul veul marshmallows) en het ene feestje naar het andere feestje staat op de planning. En eerlijk: deze avonden in de zomer zijn zwoel, zwoeler, zwoelst! Op zo'n avond wil jij je natuurlijk van je beste kant laten zien. Hoe? Door een sexy lingeriesetje natuurlijk. Een passende sensuele outfit shop je daarom bij Lingerie Bestellen

 
Van zwierige babydolls tot pikante bodystockings 
Lingerie Bestellen heeft een ruim aanbod in de mooiste lingerie en kleding voor hem en haar. Van sexy lingeriesetjes en zwierige babydolls tot pikante bodystockings en uitdagende ondermode voor mannen. Wat jouw stijl ook is, je vindt altijd wel een sexy outfit bij Lingerie Bestellen.

 
WIN 
Meedoen en kans maken op een sexy setje? Like ons op Facebook én Instagram en laat in de comments achter hoe jouw ideale zomeravond eruit ziet en maak kans op één van de drie waardecheques van Lingerie Bestellen ter waarde van € 75! Simpel toch?