Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom Kreta zoveel meer heeft te bieden dan je denkt


Een hectisch werk- en schooljaar sluit je zeker weten het liefste af met een vakantie waar je batterij optimaal wordt opgeladen! Rond deze periode af met een vakantie op één van de idyllische schatten die Kreta te bieden heeft. 

Op het eerste gezicht lijkt Kreta volgepropt te zijn met massatoerisme. Toch heeft Eliza was here wat krenten uit de pap weten te vissen waar het massatoerisme nog niet de overhand heeft. De steden Elounda, Arhanes en Sitia zijn drie van deze krenten.  


Elounda
Kreta staat erom bekend een trekpleister te zijn voor massatoerisme, slechts weinigen weten dat Kreta zoveel meer te bieden heeft dan dat! Er zijn een aantal romantische, rustieke én minder bekende plekjes zoals de plaats Elounda. Op dit rustige stukje Kreta staat appartement Adrakos. Daar word je helemaal zen. Verdrink in de kleur van de zee, die blauwer is dan blauw. *Zwijmel*.
Als je een hotel zoekt, met de ideale ligging (op een klif) met ook nog eens een volmaakt uitzicht (over de prachtige zee) én een jacuzzi, heeft Eliza een prachtig en kleurrijk appartement voor je gevonden. Daar word je stil van. 


Begin je dag met dansje
Elounda bevindt zich aan de kust tegenover het schiereiland Spinalonga. Het is een levendig plaatsje, waar zich de luxe villa Elounda Eleon Villas bevindt. Deze villa is voorzien van een veranda, een tuin, een zwembad en suite met gigantisch uitzicht, waar je ook kijkt. Wedden dat je met zo'n uitzicht de dag lekker begint? Een plek waar je optimaal kan genieten van je welverdiende vakantie.


Het dorpje Arhanes
Pure geluksmomenten ervaar je in het dorpje Arhanes. Dat gevoel wil je voor altijd onthouden. Ga helemaal los met je camera om deze herinneringen te kunnen behouden! Het uitzicht is ronduit overweldigend. Denk: helderblauwe lucht en groene olijfbomen (zo Grieks). Het culturele, gastvrije vakantiecomplex Eliathos voldoet aan al deze eigenschappen en heeft alles wat niet mag ontbreken tijdens een ontspannende vakantie.


Waan je in de Tropen
Wil je je wanen in de Tropen? Daarvoor hoef je geen verre bestemmingen uit te kiezen! Met slechts een paar uur vliegen en een stukje rijden, rijd je eventueel met je huurauto (die standaard voor je klaarstaat met een boeking van Eliza was here) door naar het oosten van Kreta, waar je strandt bij Vaï: een zandstrand gedecoreerd met palmbomen. Verborgen in deze landelijke omgeving bevindt zich Villas Delight, het logeeradres in Sitia waar Eliza was here een schritterend appartement heeft gevonden. 


Een combi van natuur en luxe
Op het eiland Kreta bevindt zich ook Koules Estate: een luxe natuurstenen huis vergezeld door het platteland. Wat een heerlijke combinatie. Het huis is omgeven door een groentetuin, een privézwembad, wilde bloemen en olijfbomen. In dit smaakvolle verblijf kom je niks tekort.


Laat de vakantie maar komen! Wij krijgen zin om te boeken, jij ook?