Lifestyle / Media
Media

Achter de schermen: we gaan als een tiet

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

We zijn weer helemaal up and running op de redactie. We zijn al helemaal aan elkaar gewend (daar was letterlijk 3 seconden voor nodig als we eerlijk zijn) alsof we nooit anders hebben gedaan dan met het huidige team aan Ze.nl werken. Heurluk vinden we dat! En inmiddels hebben we samen al heel wat avonturen meegemaakt, zowel onder werktijd als in onze vrije tijd. Want ook al hebben we de te gekste/tofste/vetste/leukste/meest awesome baan evâh, onze vrije tijd kunnen we ook altijd nog erg waarderen.

Food is altijd gooood! Van Croma kregen we een hele pan met roerbakspulletjes. Lekkah smullah!

Eucerin bezorgt ons een lekker smooth babyhuidje.

Woehoew! Het nieuwe boek van Rens Kroes is uit, Mariëlle is FAN met hoofdletters, en heeft er meteen een gerecht uit gemaakt. Wat een geweldige uitvinding is dit! Eigenlijk werk je alleen maar gezondheid naar binnen. MJUM!

Mocht je ons ooit tegenkomen en denken "joh, wat ruiken die chicks lekker", dan zou het wel eens de body mist van Greenland kunnen zijn.

Kimmie het lekkah sitte BBQ-en en daar hoorde deze salata natuurlijk ook bij! Omnomnom (het aller slechtste woord van 2013, maar toch).

Dit. Is. Bril-JANT! Gezond, makkelijk en veel voor weinig, wat wil je nog meer? Wij zijn oprecht fan van deze box vol met gezondheid: de Healthbox.

Mariëlle heeft haar boyfriend echt het aller beste verjaardagscadeau van de hele wereld gegeven: kaartjes voor Mumford and Sons in het Goffertpark in Nijmegen. Dat was echt zooooo vet! En hij heeft de hele dag in haar oor lopen tetteren HOE vet hij het vond. Zo leuk =D.

Een jaloersmakende picca van Kimberley uit Italië. Met basilicumplanten van 2 meter naast zich (want dat is daar heel normaal).

In de pauze zijn we vaak te vinden op de Ten Katemarkt. Daar plukte Vera deze prachtige rozen (voor haar moeder ssst, verrassing!) vandaan.

Mariëlle zat oesters, poffertjes en hamburgers te kanen op Foodtruck festival Trek in Nijmegen. Het was een moetje, want hier moest haar vriend optreden met zijn band.

Tijdens de snikhete dagen bracht FemmeFab ons verkoeling met hun eigen ijsjes. HOE COOL?

Oververhitte poes Otje (Mariëlle's oogappeltje) kreeg verkoeling van een vochtige handdoek (niet nat, want daar kunnen ze ziek van worden). Lief hè?

Thuiswerkdaggie voor Kimmie! Hell to the yeah met dat hete weer van de afgelopen tijd. Tannen, zingen en werken te gelijk! Ouwe multitasker is het ook.

Over thuis gesproken, dit was Mariëlle's uitzicht vanuit haar huis tijdens de Tour de France. Front row, of wat?

Kim vierde de verjaardag van ex-redactriZe Fleura en kreeg ook afscheidscadeautjes van ex-hoofdredactriZe Karin.

Kimberley en Mariëlle keken tijdens de EEN Media borrel ietsiepietsie te diep in het glaasje. Of wacht: die glazen waren heel diep, konden zij niks aan doen.

Sjesus wat vloog de tijd weer en wat is er weer bizar veel gebeurd in twee weken.

Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.