8 gedachten die je hebt als je crush belt

Single & daten door Anniek
Ontkennen heeft geen zin: wij vrouwen zijn gecompliceerde wezens. Maar niets laat ons zo op tilt slaan als een telefoontje van onze crush. Zweethanden en een op hol geslagen hart; hier zijn 8 gedachten die jij hebt als je crush belt.
 
1. Heb ik een bril nodig?
Want is dat echt zijn naam op dat schermpje of word ik gewoon blind?
 
2. Shit, shit, shit! 
Ik ben helemaal niet voorbereid! Wat moet ik in hemelsnaam tegen hem zeggen? En waarom belt hij überhaupt? Misschien wil hij wel afspreken, zou dat het zijn? Niet gaan hyperventileren, niet gaan hyperventileren... Eigenlijk is het wel handig om eerst maar eens op te nemen.
 

 
3. Zucht. 
Wat een heerlijke stem heeft hij toch. Het doet me denken aan zijn ogen, zijn lach en die lekkere billen. Wacht, niet wegzwijmelen, anders mis ik wat hij zegt...
 
4. Oeps...
Ik heb de helft van zijn zin niet gehoord. Waar gaat dit gesprek eigenlijk over?
 
5. Verdorie, praat eens normaal.
Waarom klink ik net nu alsof ik een nacht hebt doorgehaald? Waarom heb ik gisteren eigenlijk een nacht doorgehaald? Als ik gewoon om elf uur was gaan slapen, had ik nu niet als een zombie geklonken. Kom op, vorm normale woorden. Ik kan toch wel Nederlands praten?
 
5. Shit, stilte. Moet ik nu iets zeggen?
Ja, ik moet iets zeggen. Maar wat? Zal ik een grapje maken of is dat too much? Waarom heb ik hier nooit iets over geleerd op school of van mijn moeder? Hoe doe ik dit?
 
6. Gelukkig, we gaan afronden. 
Nog eventjes doen alsof ik normaal ben. Maar wat als hij al heeft besloten dat hij me raar vindt? Oh god, zou hij dat echt van me denken? Of wat als hij denkt dat ik te wanhopig overkom? Of juist te ongeïnteresseerd? Help!
 
7. Oké, doei. Pfieuw, dat ging nog best goed.
Gewoon rustig blijven nu. Er is geen reden om gek te worden omdat je hem wel vijf hele minuten aan de telefoon hebt gehad...
 
8. Aaaaaaaaaaaaah!
Ik ben verliefd. 

Wat denk jij als jouw crush belt?