Wow, deze drie zussen kregen kinderen op dezelfde dag!

Kinderen door Anniek

Dat sommige vrouwen alles samen doen met hun zus is gewoon gezellig, maar het is wel heel bijzonder om met z’n drieën op dezelfde dag te bevallen. Het overkwam deze drie zussen uit Ierland, die op dezelfde dag moeder werden.
 
Mairead, Joeline en Bernie hadden het niet zo gepland, maar toch lagen ze dinsdag alle drie in hetzelfde ziekenhuis, klaar om moeder te worden. Mairead was de eerste met een kindje, zij beviel van een jongetje genaamd Thomas Óg. Joeline kreeg een meisje, Sorcha, en Bernie kreeg ook een jongetje, die ze Phelim noemde. 
 

Vierde zus
Maar dat is nog niet alles: de vrouwen hebben namelijk nóg een zwangere zus, Christina. Zij had eigenlijk afgelopen zondag al moeten bevallen, maar is inmiddels al een paar dagen overtijd. De manager van de kraamafdeling van het Ierse ziekenhuis liet weten blij verrast te zijn door de geboorte van de drie baby's. Volgens haar maken zowel de moeders als de kleintjes het goed. 
 
Je zou het misschien niet denken, maar het gebeurt wel vaker dat zussen op dezelfde dag moeder worden. Zo bevielen twee Amerikaanse zussen in januari nog van twee dochters. Ook in Nederland komt het af en toe voor, zoals in 2012 in een Haags ziekenhuis. Dus als je een keer iets aparts wil doen met je zus: plan je bevalling op dezelfde dag!
 
Hoe zou jij het vinden om tegelijkertijd met je zus(sen) te bevallen?