Lifestyle
Lifestyle

Ongemakkelijke situaties tijdens het uitgaan

Het maakt niet uit wat je burgerlijke staat is, als vrouw zijnde (en misschien ook wel als man zijnde, maar daar hebben we geen ervaring mee) kom je tijdens het uitgaan altijd in situaties terecht die subtiel gezegd AWKWARD zijn.

Uitgaan is voor zat mensen een manier om een potentieeltje aan de haak te slaan. Maar als je al midden in een relatie zit of überhaupt niet op zoek bent naar een liefde mag je toch zeker ook wel uitgaan? Er worden heel wat ongemakkelijke situaties teweeg gebracht door misvattingen omtrent dit onderwerp. Maar de ongemakkelijke situaties tijdens het uitgaan kunnen ook genoeg andere oorzaken hebben. Hoe dan ook: ze zijn niet te missen als je de dansvloer raakt.


De je-denkt-dat-ik-je-probeer-te-versieren-situatie
Hé, ken ik jou niet ergens van? Nee, ik bedoel écht: ik heb jou ergens eerder gezien. Nee, ik wil je NIET versieren. Ik dacht... volgens mij hebben wij bij elkaar in de klas gezeten ofzo.

De-ik-probeer-je-écht-niet-te-versieren-situatie
'Heb jij misschien een vuurtje?' Is er ook zo ééntje. Als je gewoon écht een vuurtje wilt. Mensen snappen dat gewoon niet.

De-neehee-ik-wil-je-niet-versiehieren-situatie
Wat drink je? Nee, tsss, pff, tuurlijk ga ik geen drankje voor je halen. Ja, nee, ik ben ook bezet hoor. Ik vroeg me gewoon af waarom dat drankje die kleur heeft.

De-ROT-OP-situatie
Als iemand in de comfortzone staat en je er met geen mogelijkheid vanaf komt. Welke dansmoves je ook toepast.

De-iewl-situatie
Probeer je nou mijn zúsje te versieren? Weet je wel hoe jong zij is? En ik maar denken dat wíj het gezellig hadden... #kansloos


Ze-heeft-stiekem-met-me-gedanst-situatie
Ja, leuk, bubbel de bullel. Die vriendin van je die bij elke druppel alcohol tegen je aan begint te rijden. Je houdt echt van d’r en ze is een enorme schat, maar is ze is wel een tikkie overdreven tijdens het uitgaan. Je weet je geen eens een houding te geven als ze tegen je aan danst. Ziet ze dat dan niet?

Waarom-kun-je-niet-gewoon-met-een-man-praten-situatie
Ga weg met je hand. Ga weg met je tong. Niet likken! Mannen zijn de ideale gespreks- en ouwehoerpartner. Mannen zijn vaak veel leuker om als vriend te hebben dan vrouwen. Dus als je dan tijdens het uitgaan een theekransje (bierkrans) onderhoudt met mannen heeft dat heus niks te betekenen. Als jij er niks achter zoekt, hoe irritant is het dan als je ineens zijn hand op je bibs voelt, zijn adem op jouw lippen voelt en zijn lippen ineens de houding van een tuit aannemen. Oew, ongemakkelijk. Moet je hem dan keihard afwijzen omdat hij het anders niet begrijpt? Of kun je het ook subtieler aanpakken, omdat het wel gewoon gezellig was?

Waarom-kun-je-niet-gewoon-met-een-man-praten-situatie-2
Ook al ben je op zoek naar een man. Dan wil het nog niet zeggen dat elke eerste de beste man waarmee het gezellig is ook een potentieeltje is. Zeker niet als hij drie koppen kleiner is dan jij (terwijl jij al 1,6 m bent), wel iets weg heeft van E.T., uit zijn waffeltje meurt en totaal andere humor heeft dan jij. Dude, het was gezellig, maar get out of my way. Please!

Wat is jouw meest ongemakkelijke moment tijdens het uitgaan?