Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #6

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij! Oh, wat heerlijk dat het weekend weer voor de deur staat. Zijn jullie benieuwd wat wij allemaal hebben uitgespookt afgelopen week? Bekijk dan snel de foto's hieronder!

Afgelopen zondag was het dierendag en dat moest natuurlijk worden gevierd! Sabine kocht een enorme doos met koekjes voor haar hond en die was daar zichtbaar blij mee. Cute!

Amy knuffelde haar hond ook een beetje extra op dierendag. Vooral dat tongetje doet het hem in deze foto!


Vera had een fotoshoot van L'oréal en Free a Girl. Hoe mooi is het eindresultaat geworden? 


Sabine ging deze week naar de musical De Tweeling in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het was een mooie musical met een pakkend verhaal. Wat ons betreft zeker een aanrader! 

Sabine werd tijdens de musical vergezeld door haar moeder, Meta. Stiekem vinden we Sabine best wel op haar moeder lijken, wat vinden jullie?


Wauw, we kregen acht flessen Croma Roerbak Oliemelange binnen op de redactie. Die komen zeker van pas bij het koken van ons avondeten.


Sinterklaas is voor ons nu al in het land! Hij leverde deze heerlijke chocoladeletters af, wat een feest! 

Ook hadden we een lekkere lunch bij de Foodhallen - onder onze redactie. We namen afscheid van Nina van Shopgids. Nina heeft een hele leuke nieuwe uitdaging gevonden. We gaan je missen, Nien! 

Omnomnom. We aten deze Vietnamese lenterollen en wat smaakten ze goed. Heerlijk!

Nog eentje dan, om het af te leren...

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!


Dit was onze week in foto's, bedankt voor het kijken! Laat ons ook weten hoe jullie week is geweest. Tot de volgende keer!

Veel liefs,

Team Ze.nl