5 woonstijlen: waar voel jij je thuis?

Wonen door Amy

Is jouw mansion toe aan een make-over? Dan hebben wij hier een paar voorbeelden van prachtkamers om je te helpen. Doe wat inspiratie op en pimp je paleisje. In welke van deze vijf prachtige woonstijlen zou jij je thuis voelen?


Bron

1. Basic
Lekker licht en veel Scandinavische invloeden. Er wordt veel gebruik gemaakt van beige, wit en grijstinten. Bij een basic inrichting staan grote en simpele meubels centraal, dus niet te veel poespas. De sfeer is tijdloos en persoonlijk. Deze woonstijl kun je tegenwoordig in bijna elke woonwinkel vinden. Shoppen maar! 
 

2. Bohémien
Deze stijl is extravagant, wat rommelig en werelds. Er wordt veel gebruik gemaakt van kleuren en drukke prints. Vaak is er veel groen te vinden, zoals hangplanten. Het mooie van deze stijl is dat niet alles hoeft te matchen. Meubels en accessoires kan je scoren bij een vintage of tweedehandswinkel. Helemaal leuk!
 

3. Design
Deze moderne en vrij strakke stijl bevat veel wittinten en zachte kleuren. Strak en modern zijn hier sleutelwoorden.
 

4. Industrieel
Met ruwe muren en grote fabriekslampen heeft deze industriële stijl de sfeer van een loft in New York. Veel hout en metalen zoals koper zijn zichtbaar. En het maakt ook niet uit als een paar leidingen zichtbaar zijn.
 

5. Romantiek
Een erg vrouwelijke stijl met veel details. Met vooral pastelkleuren, veel rechte lijnen en mooie sierlijke vormen.

Voor welke stijl ga jij?