Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #15

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Zoef, het is weer vrijdag! Ligt het aan ons of gaan de dagen veel sneller nu de eerste twee weken van december erop zitten? Hebben jullie allemaal genoten van Sinterklaas of zijn jullie druk met de voorbereidingen voor Kerst en Oud & Nieuw? Wij hebben het lekker druk, kijk maar mee!

Amy maakte ons allemaal dolgelukkig op maandag, met deze heerlijke havermoutkoekjes. Er staan zelfs hartjes op. Awh, ze vindt ons dus wel een beetje lief.
 
Max Factor wist ons ook blij te maken met deze goodies. Foundation, lippenstift, bronzer en mascara; we love it!

Vera heeft de kerstsfeer er thuis al goed inzitten. Deze houten kerstboom staat vrolijk te shinen.

Amy kon maandag niet naar kantoor komen, omdat de treinen het even niet deden (what's new?). Dus wat doe je dan? Juist: FaceTimen! Haar hond deed ook gezellig mee, al dan niet een beetje wazig.


Het merk Tilda stuurde ons een flink pakket met allemaal verschillende soorten rijst. Dat kwam goed uit, want wij houden wel van een beetje rijst bij het avondeten. Omnomnom.

Amy en Anniek gingen naar een event van Guhl, waar ze alles leerden over hoe de producten tot stand komen. Ze kregen een sneak peek van de nieuwe producten én persoonlijk haaradvies. Hoe leuk is dat?


Guhl heeft veel producten in het assortiment. Niet alleen shampoo en conditioner, maar ook hittebescherming en maskers voor je haar. Heerlijk!


Donderdagavond hadden we een kerstborrel op werk en dan kan een kiekje met de redactieleden natuurlijk niet ontbreken. En zeg nou zelf: wij hebben toch gewoon de leukste redactie?


Na zo'n ruige kerstborrel (oké, het viel hartstikke mee) konden we deze shakes wel goed gebruiken. En er was er zelfs eentje met chocolade. Nou, dan kan het bij ons al niet meer verkeerd gaan.


Yes, de kerstboom op Amsterdam Centraal staat weer! Wij worden er heeeeel vrolijk van, want dit betekent dat Kerst er bijna is!


Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!


Yes, dat was 'm weer voor deze week! Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Let us know!

Veel liefs,

Team Ze.nl