Lifestyle / Media
Media

Dé film om te kijken met vriendinnen: HOW TO BE SINGLE + WIN!


All the single ladies, put your hands up. Hartstikke leuk hoor, die liedjes over single ladies, maar niemand vertelt je hóe je daadwerkelijk een succesvol single leven leidt. In HOW TO BE SINGLE, probeert Alice alle ongeschreven datingregels onder de knie te krijgen.

Als je een romantisch filmpje in de bioscoop pakt, kan elke amateurhelderziende uittekenen dat het meisje de jongen krijgt. Gelukkig wordt er in de romantische komedie HOW TO BE SINGLE een keer ingezoomd op het leven van single dames en dan draait het voornamelijk om de vraag hoe je single moet zijn. Want single zijn is nogal een opgave. Dat weet Alice als geen ander. Als onervaren en ietwat klungelige single trotseert ze samen met haar vriendin Robin de singlejungle van New York.


Een must see
Met een geweldige cast bestaande uit Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie en Leslie Mann belooft HOW TO BE SINGLE een fantastische film te worden. In de film die zich afspeelt in the city that never sleeps ondervinden Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom en David hoe je op de juiste manier single moet zijn. En dat is een stuk lastiger dan je denkt wanneer je in een wereld leeft waarin de definitie van liefde steeds verandert en waarin de mannen steeds knapper en charmanter lijken te worden wanneer de alcohol rijkelijk vloeit.


Hoe kun je de harten van eenzame zielen in New York op de juiste manier veroveren en hoe moet je het vooral niet doen? Wanneer mag je een berichtje terugsturen en hoe enthousiast mag je reageren om ervoor te zorgen dat het mannenhart nog meer naar je hunkert? Wanneer mag je met iemand mee naar huis? En dan heb je nog het dilemma dat in eerste instantie simpel lijkt, maar dat niet is: hóe zorg je ervoor dat iemand een drankje voor je betaalt? Het zijn allemaal vragen waarmee de singles in deze film struggelen. Zou er tussen al die avontuurtjes en man candy tóch een geschikte man zitten?

‘HOW TO BE SINGLE’ draait vanaf 11 februari in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.howtobesingle.nl

WIN WIN WIN!
Jij kunt kans maken op één van de vijf setjes van twee kaarten die we mogen weggeven (woehoew!), zodat jij en je vriendin, moeder, tante kunnen leren hoe je nou precies single moet zijn. Wat je moet doen om ze te ownen? Beantwoord de vraag in het win-formulier hieronder.

© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved