15 x geheime mannen gedachten

Vrije tijd door Sascha
Er wordt altijd geroepen dat vrouwen alles maar constant overdenken, maar mannen kunnen er ook wat van! Talloze gedachten die door het hoofd van een man gaan, die jullie zeer waarschijnlijk nog niet gehoord hebben.

 
Mannen moet je soms gewoon even in hun waarden laten, zoals zij dat ook bij vrouwen af en toe even moeten doen. Wij vrouwen zijn over het algemeen zeer open, dus echt veel geheime vrouwen gedachten zullen er niet zijn. Mannen daarentegen… Watch and learn.


1. Praat niet over je ex!
Just don’t

.
 
2. ‘Ok’ of ‘laat maar’
Vrouwen die middenin een gesprek ‘ok (doei)’ of ‘laat maar’ beginnen te roepen, is iets waar mannen knettergek van worden. Wees duidelijk, en zeg dat je wil of vindt! Mannen begrijpen dat vage gedoe en die subtiele hints gewoon niet.
 
3. Geen geldig argument
Argumenten die je maaaaanden geleden ooit een keer geroepen hebt, zijn echt niet meer aan de orde nu. Kom maar met een nieuw, gegrond argument, gurl!
 
4. Blunderen maar!
Vrouwen kunnen we nachten wakker van liggen als ze middenin de tram genadeloos tegen de grond zijn gesmakt. Geloof ons, mannen kunnen zich ook diep en diep schamen voor gênante momenten.


5. Meisjes plagen, kusjes vragen

Mannen kunnen af en toe ongegeneerd en lekker lomp een vrouw pesten, maar uiteindelijk doen ze dit toch echt om indruk te maken. He likes you!
 
6. Luisteren, niet lullen
Ook mannen hebben af en toe een luisterend oor nodig waarbij ze hun ei kwijt kunnen, maar meestal zitten ze dan niet meteen ook daadwerkelijk te wachten op een advies van minstens een half uur. Luisteren dames, niet lullen!
 
7. Liever bril, dan bil
Borsten- of billenman. Het liefste allebei natuurlijk. Maar in the end gaan mannen voor intelligentie. Een slimme chick, daar hebben mannen een ernstige zwak voor.
 
8. Kijken mag
Mannen blijven nou eenmaal mannen, en zeg nou eerlijk… Kijken mag altijd. Dat doen wij vrouwen ook. Mooie vrouwen zijn leuk om naar te kijken en af en toe een beetje flirten… Daar gaat ook niemand aan dood.


9. Gevoelig, toch wel

Mannen onder elkaar tonen die gevoelige kant zelden. Want mannen zijn stoer en cool, en mannen huilen al helemaal niet. Guess what, dat mannen gevoel minder snel tonen dan vrouwen, wil niet zeggen dat het echte harde tantes zijn zonder gevoel.
 
10. Even er tussenuit knijpen
Mannen hebben een bepaalde drang naar vrijheid en af en toe een beetje ruimte voor zichzelf. Een uur naar de sportschool is een mini vlucht van het dagelijks even. Don’t worry! Niks ernstigs.
 
11. Klusjesman met een schouderklopje
Het ego van een man moet af ent oe gestreeld worden. Een lampje vervangen of een Ikea kast (drama) in elkaar zetten mag best af en toe even beloond worden. Daarnaast, een klussende man is sexy as hell.
 
12. Puberale jongetjes
Een goede baan en een goede vader zijn. Mannen hebben nog een andere kant dan die volwassen kant. Soms komen ze thuis met een miniatuur Porsche, een smartwatch met 88 verschillende functies of de nieuwste iPhone waar ze uren mee kunnen spelen. Laat ze maar even, ook mannen hebben zo hun eigen teenage trekjes.


13. Smelly

Om eindelijk aan de man te komen en even lekker van bil te gaan, stoppen met roken! Uiteindelijk vinden toch echt bijna alle mannen een rokende vrouw alles behalve woest aantrekkelijk.
 
14. De bitch
Hoe bloedmooi of rijk je ook bent, de echte bitches laten mannen het liefst toch echt varen. Say bye bitches!
 
15. Clichés
Laten we vooral niet de clichés vergeten. Er moet wel even gezegd worden dat mannen toch wel echt het meeste denken aan seks, vrouwen en auto’s. Toch wel weer een beetje voorspelbaar hoor, dit.
 
Ken jij nog geheime mannen gedachten?