Wat iedereen met een enorme Nutella-verslaving herkent

Vrije tijd door Sabine

Wie smeert er nu niet met alle liefde een dikke laag Nutella op z’n boterham? We worden intens gelukkig van de chocoladehazelnotenpasta. We kunnen wel stellen dat we verslaafd zijn. En deze dingen zullen alleen Nutella-junkies herkennen!

Als er een hemel is, hoop je dat er Nutella is, anders ben jij al minder geïnteresseerd in cloud 9. Zonder Nutella kun jij echt niet hoor! Je weet dat je een echte Nutellaholic bent als je de volgende situaties maar wat goed herkent:

1. Nutella maakt alles beter! Op je pannenkoek, op de boterham. Man, we gooien het het liefst nog door onze salade! Is weer eens wat anders dan die vieze balsamicodressing.2. Het gouden folietje in één keer goed van de pot aftrekken, zorgt voor een heel bevredigend gevoel.

3. Er komt heel veel endorfine vrij wanneer je het eerste likje pasta met je mes uit de pot mag halen. Pure foodporn!

4. Het laatste beetje Nutella uit de pot lepelen, is een ware kwelling. Maar jij als ervaren Nutella-eter, weet hoe je dit voor elkaar krijgt zonder dat je fikken onder de bruine pasta komen te zitten.

5. Wanneer Nutella in de bonus is, sla jij meteen 4 potten in. Dat er nog twee onaangeraakte potten in je bijkeuken staan, maakt niet uit. Aanbieding is aanbieding hoor, daar moet je gebruik van maken!

6. Voor jou staat een dag geen Nutella gegeten gelijk aan een dag niet geleefd.

7. Je bent in één klap chagrijnig wanneer je een voluitziende pot uit het keukenkastje trekt en er vervolgens alleen nog wat geharde Nutella aan de rand blijkt te zitten.

8. Je gaat helemaal terug naar de supermarkt wanneer je erachter komt dat je de Nutella bent vergeten.

9. De smaak van Nutella is gewoon subliem!

10. Wanneer niemand kijkt, wil je nog weleens een pure lepel Nutella in je bakkes stoppen. Heerlijk!11. Je kunt serieus boos worden op je vriend wanneer hij het laatste beetje Nutella heeft opgegeten. Wie doet dat nu?!

12. Wanneer je een gezonde snack neemt, wil je er altijd Nutella overheen kwakken. Aardbeitje? Alleen met Nutella hoor.

13. Jij snapt serieus niet hoe iemand Nutella boven Pindakaas kan verkiezen. Hóe dan? Pinda’s versus hazelnoten? Het mag toch wel duidelijk zijn wie die strijd wint?

14. Wanneer jij Nutella eet, belandt er altijd een sliert Nutella op je kin. Je kan het gewoon niet laten om die boterham zo dik mogelijk te besmeren met Nutella. Daar krijg je nu eenmaal eetongelukjes van. Maar dat is het waard. 
 
Waarom ben jij zo verslaafd aan Nutella?