Waarom we keer op keer op bad guys vallen

Lifestyle door Sascha
‘Going after ‘the bad guy’ has not been a real issue to me’ is wat veel vrouwen herkennen. Risicovolle, onvoorspelbare en spannende mannen zijn juist die mannen die wij vrouwen willen veroveren. Een beetje moeite doen voor een vent is niet verkeerd.

 
Toch blijft het gek dat veel vrouwen op zo’n soort man blijven vallen. Want een bad guy kent heel veel interessante, leuke en spannende karaktereigenschappen, maar believe us, er zijn ook genoeg minder leuke karaktereigenschappen zoals ongeïnteresseerd zijn, hij kan echt een lul zijn met te veel praatjes. Toch blijven er heel veel redenen over waarom vrouwen uiteindelijk vaak toch voor de bad guy gaan.


Spannend

Bad boys zijn op de eerste plaats gewoon ontzettend spannend. Moeilijk te veroveren, onvoorspelbaar en risicovol. Precies wat veel vrouwen nodig hebben. Good guys zijn minder spannend en voorspelbaarder. Gek genoeg vinden vrouwen een te lieve man niet aantrekkelijk en spannend, juist de bad guys die af en toe onaardig en onvoorspelbaar uit de hoek kunnen komen, zijn interessant. 
 
Boring
Mannen die alles voor je over hebben, altijd lief zijn en voortdurend complimentjes geven, zijn niet direct de mannen die vrouwen nodig hebben. Het gaat snel vervelen, dat kunnen veel vrouwen beamen. Die stimulering en prikkeling is datgene wat wij vrouwen missen bij een good guy.
 
Ervoor vechten
Vrouwen houden niet van al te makkelijk. Algemeen bekend is dat mannen voor een vrouw willen vechten, maar ook vrouwen willen vechten voor een man. Juist de man die niet terugkijkt of aandacht schenkt, vinden vrouwen aantrekkelijk.


Zorgzaam

Vrouwen houden van zorgen voor iemand. Die behoefte is altijd aanwezig, al helemaal voor de man she loves. De meeste vrouwen denken dat ze een bad guy wel even kunnen veranderen, of in ieder geval kunnen temmen. En zeg nou zelf, het klinkt toch best wel fancy als blijkt dat jij de bad guy hebt getemd…
 
De ideale date
Bad guys hebben vaak een vlotte babbel en zijn dus ideaal date materiaal. Geen ongemakkelijke stiltes, altijd gespreksstof en spannende blikken naar elkaar. Je hoeft in ieder geval niet op een saaie, inhoudsloze date te rekenen!
 


 
Goed in bed
De meeste bad guys zijn goed in bed en weten je seksleven tot een heel nieuw level te krijgen. Daarnaast krijg je van goede seks een enorme zelfvertrouwen boost dus je gaat je er ook nog eens beter door voelen. In the pocket!

Herken jij je in een vrouw die op bad guys valt?