Dingen die je moet weten als je een kattenvrouw date

Lifestyle door Sascha

It’s so fluffy I’m gonna die! Kattenvrouwen moet je niet voor de gek houden want die nemen hun kat maar al te serieus. Daarnaast kun je je al helemaal maar beter niet bemoeien met de opvoeding van de kat. Weet wie je date!

 
Kattenvrouwen hebben een handleiding die je eerst even moet lezen voordat je haar date. Want de dates kunnen nog wel eens pijnlijk stranden wanneer je iets verkeerd tegen haar (of de kat) zegt. Wij hebben alle don’ts even voor je op een rijtje gezet.


Honden zijn leuker dan katten

Nee. Gewoon nee. Katten doen geen onzinnige kunstjes, ze laten je lekker slapen, ze kwijlen niet, insecten zijn in geen velden of wegen meer te bekennen, ze stinken niet, ze vragen tenminste op een subtiele manier aandacht, ze doen lekker hun eigen dingen. We kunnen nog wel even doorgaan hoor?
 
Katten hebben geen karakter
Katten hebben WEL karakter. How dare you. Katten laten op een bepaalde manier ook zien dat ze van je houden, dat ze je vertrouwen en dat ze zich op hun gemak voelen. Echt wel.
 
Kat gaat gewoon mee in bed
Even dat je het weet? We slapen met z’n drieën. Je doet het er maar mee! En als het je niet zint, daar is het gat van de deur…
 
Als je thuiskomt wordt eerst de kat begroet
Op het moment dat een hardcore kattenvrouw thuiskomt, heeft ze eerst even een momentje met haar kat. Dan moet je die twee ook verder maar eventjes lekker laten, want ze hebben even een momentje voor elkaar nodig.


Geen zwarte kleding

Als je geen kattenharen wil zien, doe dan vooral geen zwarte kleren aan. Daar zie je namelijk alles op. Je bent gewaarschuwd!
 
Vreselijk
Niet een kattenvrouw allemaal nare verhalen gaan vertellen over wat er met katten gebeurd in andere landen. Dat zijn namelijk de meest walgelijke verhalen en dat kan een kattenvrouw NIET aan.
 
Niet vervangbaar
Lang verhaal kort: een kat is niet vervangbaar, jij wel!
 
Tikkeltje minder sociaal
Het kan zijn dat een kattenvrouw wat minder sociaal is, voor je gevoel dan. Zij heeft natuurlijk haar aandacht te verdelen over jou, maar ook zeker over de kat. Maar ach, delen is oke, toch?
 
Geen commentaar
Heb geen commentaar over de dure brokjes, de eindeloze speeltjes en de immens hoge krabpaal. De kat is haar kindje, en die verwen je. Niet met de opvoeding bemoeien please!

Herken jij jezelf als kattenvrouw in deze dingen?