Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom we Nutella geweldig vinden

Er zijn maar een paar dingen waar je ons ´s nachts voor mag wakker maken. Noodgevallen, familie en vrienden en… Nutella. We kunnen gewoon geen genoeg krijgen van de notenpasta. Dit is waarom we het geweldig vinden! 

Mijn god. Als er iets is dat we met liefde op onze boterham smeren, is dat wel een dikke (maar dan ook écht dikke) laag Nutella. Nutella stelt ons nooit teleur! Degene die Nutella heeft uitgevonden, mogen ze van ons kromhangen met medailles. En wel om deze redenen!

Je kunt er heel makkelijk aan komen
Nutella is heel makkelijk te verkrijgen! Je hoeft niet een mannetje te kennen die weer iemand kent die wéér iemand kent. Nee, je rent gewoon naar de dichtstbijzijnde supermarkt en slaat zoveel potten in als je wilt.


Chocolade en hazelnoten
We houden van chocolade. We houden van hazelnoten. Een combi van allebei kan gewoon niet anders dan hemels zijn. En dat snapt Nutella als geen ander! De hazelnotenchocoladepasta is gewoon het beste dat je kunt eten! Het liefst lepelen we in een keer zo’n pot leeg, maar ja, dan kunnen we de volgende dag weer naar de winkel om een nieuwe pot aan te schaffen, dus we doen er toch maar wat zuiniger mee. Maar anders… dan zouden we écht een pot per dag soldaat maken.

Het is makkelijk te consumeren
Je hoeft alleen maar je mes in de pot te steken en het smeersel uit te spreiden op je boterham. Supermakkelijk! Makkelijker kan het eigenlijk niet. Je hoeft niet zoals bij ander beleg je handen vies te maken wanneer je een plakje ham moet lospeuteren van de andere plakjes. Of zelfs een kaasschaaf tevoorschijn toveren wanneer je een plakje van die bonk kaas af wilt hebben voor de boterham. O en bij Nutella hoef je je boterham niet eerste te besmeren met boter. Echt, makkelijker wordt het niet!  

Het smaakt overal lekker op!
Het ligt het meest voor de hand om met Nutella je saaie boterham te pimpen. Maar Nutella kan bijna overal op! Het is lekker met aardbeien, op de pannenkoek, flensjes, je kunt er fantastische tosti’s meemaken en een lepel Nutella in een kop dampende melk zorgt voor een heerlijke Chocoladehazelnotenmelk.

 
Je maakt er vrienden mee
Serieus. Neem eens een pot Nutella mee naar je werk en vraag of iemand ook een bammetje chocopasta wil. Sowieso dat mensen dat liever eten dan een droge boterham kaas met te weinig boter. Iedereen houdt van Nutella.

We worden er gelukkig van
Nutella smaakt gewoon zo lekker dat we er instant gelukkig van worden. Wanneer je chagrijnig bent, hoef je alleen maar een broodje Nutella te eten of Nutella op een pannenkoek te smeren (of gewoon een lepel Nutella in je mond stoppen) en je bent weer blij!


Je kunt je naam op de pot zetten
Dé klap op de vuurpijl. Je kunt nu je pot personaliseren! Nu kan niemand meer zeggen: ‘O, ik wist niet dat het jouw pot was dus ik heb hem maar hélemaal leeggegeten omdat ik dacht dat niemand het meer ging eten’. As if. Nu kun je dat kwaad voor eens en altijd voorzijn! Bovendien is het ook gewoon heel tof om jouw naam op die pot liefde te zien staan.

Wil jij ook een Nutella-pot met je naam erop? Ga dan snel naar deze Facebook-pagina en bestel 'm! Wij hebben er al eentje bemachtigd en daar zijn we heel blij mee!