Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

De week van Ze #21

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week. 
 
Thank god it’s Friday! Wij kunnen niet wachten op weer zo’n heerlijk weekend als de vorige keer. Doordeweeks hebben we ons ook zeker vermaakt met van alles en nog wat. We waarschuwen je alvast, deze diary bevat héél veel eten! Kijk je weer gezellig mee? 
 
 
Sabine trapte haar weekend af met een supergaaf concert van de band Tonight Alive in de Melkweg. 
 

Al dat springen en dansen bij een concert maakt natuurlijk hongerig. Een lekker etentje, met als afsluiting een goddelijk toetje. Dat kan natuurlijk niet ontbreken! Jum.
 
 
Kim verblijdde haar ouders met een bezoekje en maakte daar deze prachtige foto van het Drentse landschap.
 
 
Wat is er fijner dan een drukke week afsluiten met een heerlijk etentje?! Elsemieke beloonde zichzelf met een heerlijke lasagne. 
 
 
En bier! Cheers!
 
 
Het was voor ons allemaal een heerlijk weekend waarin we genoten hebben van heerlijk eten. Ook Mariëlle nam het ervan en nam een vrijmibo onder het genot van nacho’s, bier en bitterballen. Slurp!
 
 
Na al dat geschrans beginnen wij op maandag altijd fris en fruitig aan onze werkzaamheden. Ahum… dan maar even een leuke selfie om de nieuwe week gezellig te beginnen. Cute!
 
 
Elsemieke deed nog een dappere poging om wat kilootjes te verliezen. Ze name een proeflesje bij de sportschool. En nu nog doorzetten…
 
 
Sinds een paar weken woont Kim ook in onze hoofdstad en dan moet je natuurlijk wel ’s avonds de stad verkennen. Het werd een gaybar!
 
 
Sabine en Vera proberen deze week met de 7 days recharge wat kilootjes te verliezen, maar Sascha heeft daar duidelijk geen boodschap aan. Haar huisgenootjes maakten dit lekkere toetje voor haar. Lief!
 
 
En Elsemieke had ook even een zwak momentje... Ehh... wanneer gaat ze precies weer naar die sportschool?
 
 
Mariëlle had het beter voor elkaar en koos ervoor om een lekker wandelingetje te maken in het waterige zonnetje. Heer-luk. 
 
 
Waarom alleen in het weekend een bios-date organiseren als dat ook gewoon doordeweeks kan? Dat breekt zo lekker de week, aldus Sascha. 
 
 

 
Deze gezellige, maar calorierijke week sloten wij heel braaf af met een gezonde Açai bowl op de redactie. 
 
Dat was het alweer! We hopen dat je niet al te veel trek hebt gekregen van al die food porn. 
 
 
Liefs,
 
Ze.nl
 
 
Hoe was jouw week?