Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze ongeschreven regels heeft elke squad tijdens het uitgaan


Een watertje voor als het even niet meer gaat en elkaars haren omhooghouden als iemand te diep in het glaasje heeft gekeken. Deze dingen doen jij en je vriendinnen ongevraagd voor elkaar als jullie een avondje gaan stappen.
 
Jij en the girls zien elkaar meerdere keren per week. Op de een of andere manier belanden jullie ook standaard elk weekend in de kroeg. En daarbij laten jullie het natuurlijk niet bij een glaasje prik… Dit zijn de ongeschreven regels van elke feestende squad.  


 
Toiletsessies
Jullie hebben maar één wenkbrauw move van elkaar nodig om te weten what time it is. Voor de spiegels van het toilet bespreek je of je nu wel of niet werk moet maken van die ene leuke jongen.
 
Elkaar geld voorschieten
Je bent weer eens totally broke en hebt besloten om deze avond maar 20 euro mee te nemen. Maar dan wordt het ineens wel héél gezellig en jullie besluiten langer te blijven. Gelukkig kunnen je vriendinnen bijspringen. 
 
Smoesjes
Een squad helpt elkaar waar nodig. Zo is er altijd wel iemand die tegen die schurende jongen zegt dat jij vergeten bent je hond uit te laten en echt nú weg moet. 


 
Boysradar
Die ene jongen ziet er ineens veel leuker uit als je dronken bent en je laat alle remmen gaan. De squad laat je wel weten dat je écht niet met hem moet gaan zoenen.
 
Geldpot
Aan het begin van de avond wordt er standaard iemand met de pot opgezadeld. Stel je voor dat die ene vriendin er alweer tussendoor sneakt als het haar beurt is voor een rondje... 
 
De pakezel
Waarom zou je ook een eigen tas meenemen als je bestie altijd een grabbelton van een handtas meezeult? Je dumpt gewoon je portemonnee en sleutels in haar tas. Groot gelijk.

Hydrateren
Als er iemand uit jullie groepje even niet lekker wordt, dan heeft ze direct haar besties om haar heen staan die haar oppeppen met een glaasje water.  

 
Garderobebuddies
Natuurlijk neem je elkaars jas mee als je om vier uur 's nachts naar de garderobe strompelt. Kan één van de squadleden nog even haar nummer geven aan die hottie waarmee ze al heel de avond staat te flirten. 
 
Keep an eye
Je lieve vriendinnen zorgen ervoor dat je je niet helemaal klem zuipt. Een béétje kan best wel toch? 

Welke ongeschreven regels hebben jij en je vriendinnen tijdens het uitgaan?