Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Waarom je wel moet speeddaten

Bij speeddaten denk je al snel aan awkward dates waarbij jullie elkaar 5 minuten lang aangapen. Maar niets is minder waar. Er zijn veel redenen waarom je het gewoon een keer moet doen. Wij hebben er wat voor je klaarstaan! 
 
Speeddaten is niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar mister loverlover. Maar het is helemaal niet zo wanhopig of raar zoals veel mensen denken. Wij hebben een paar redenen voor je om het zeker een keer te proberen!


Socialising
Speeddaten is heel goed voor je socialising skills. Je bent verplicht met mensen te praten en over jezelf te vertellen. Dit allemaal natuurlijk in sneltreinvaart want je hebt niet zo lang. De eerste paar keer zal dit misschien lastig zijn, maar na iedere date gaat het wat beter!

Geen creeps 
Bij speeddaten weet je wie je voor je hebt. Bij online daten is dat niet altijd zo. Je weet nu tenminste zeker dat je niet met een 70-jarige rukker praat die een foto van zijn kleinzoon erop heeft staan. Wel zo'n fijn idee! 
 
Klunzig
Je bent gelukkig niet de enige die misschien wat klunzig is bij het sneltreinvaart praten, het is altijd fijn om te zien dat je date er ook nogal wat moeite mee heeft om zichzelf voor te stellen. Ook zie je zo wat voor vragen mannen stellen en waar hun interesses liggen. Na een paar dates kun jij jezelf mannenexpert noemen!

 
Leuke avond
Je hebt in ieder geval een leuke avond! Er zijn natuurlijk ook meerdere dames, waar je tussendoor even mee kunt overleggen over het datemateriaal. En wie weet, voordat je het door hebt, zit er een leuk exemplaar tussen! Maar ga er niet heen met de verwachting mister perfect te ontmoeten, want dan kan je nog weleens voor een teleurstelling komen te staan!
 
Ben jij al eens naar een speeddate geweest?