Fashionitems van vroeger die nu weer hip zijn!

Lifestyle door Sascha
Als jij weer eens je nieuwe aanwinsten aan je moeder laat zien, roept zij: “Dat had ik vroeger ook!”. Veel fashionitems lijken even van de aardbodem verdwenen te zijn, maar maken jaren later toch weer een come back. Wij houden ervan!

 
Of het nou om een broek met wijde pijpen gaat, of plateauzolen die weer helemaal terug van weggeweest zijn. De volgende fashionitems waren vroeger helemaal hip en guess what… Nu weer opnieuw na een lange pauze!


Pilotenbril

Grote kans dat jouw opa zich nog gelukkig mag prijzen dat hij een echte, originele pilotenbril in het bezit heeft. En ja, ze zijn weer helemaal hip. In oneindig veel kleuren, soorten en maten zie je ze voorbij komen. Aanschaffen maar!

Neck choker

Je moet ervan houden, maar de neck chokers van vroeger zijn weer helemaal terug van weggeweest. Dat zwarte, strakke kettinkje om je nek. Even was hij out of the picture, maar hij is weer terug! De hipsters onder ons zullen hier vooral erg blij mee zijn.


Bandana

Helemaal hip waren ze vroeger, van die zakdoekjes oprollen en om je hoofd heen knopen. Maar niet getreurd, ze zijn weer terug en zonder voor schut over straat te gaan, kun jij deze gewoon weer legaal dragen.

Flared jeans

Vroeger waren broeken met wijde pijpen echt een ding. Een positief ding. Daarna waren ze een hele tijd niet meer te vinden in de winkels, maar sinds kort is er weer een overvloed aan broeken met wijde pijpen!


Plateauzolen

Vooral voor de wat kleinere ladies onder ons is het geweldig dat de plateauzolen weer helemaal hip zijn. Want met deze zolen ben je gelijk een paar centimeters langer zonder dat je de hele dag op die killer heels moet lopen.
 
Brillen met gekleurde glazen
Je kunt het je zo gek niet bedenken, of ze zijn er. Brillen met gekleurde glazen en oneindig veel verschillende modellen. Rond, ovaal, vormpjes. Het maakt allemaal niks uit, niks is gek genoeg als het gaat om de zonnebrillen van nu (en vroeger).


High wasted jeans

Ze zijn alweer een tijdje helemaal terug, maar de high wasted jeans mag niet ontbreken in dit rijtje. Ook hier zijn de meningen nog steeds enigszins over verdeeld, maar dit soort broeken blijven als warme broodjes over de toonbank gaan.
 
Naveltruitjes
Herinner je je die high school films nog met Lindsey Lohan? Ja? Dan zullen die naveltruitjes je vast niet ontgaan zijn. In iedere scène was er wel weer een ander shirtje te zien. Ze zijn weer terug! De winkels liggen er vol mee.

Draag jij ook een van deze fashionitems die een come back hebben gemaakt?