Seks & relaties
Seks & relaties

Ze Biecht Op: ?Zijn broek ging naar beneden en ik wist niet wat ik zag?

Reageer 0

Sommige mannen zijn erg onzeker over het formaat van hun tampeloeres. Er zijn ook kerels die absoluut niets te klagen hebben over de mannelijkheid in hun spijkerbroek. Integendeel: “Hij had zo’n grote knoert dat ik ervan schrok.” 
 
Annabel (23): "Jarenlang had ik een relatie met mijn allereerste vriendje van de middelbare school. Hij was de enige met wie ik ervaring had opgedaan tussen de lakens, dus toen die relatie uitging was ik wel toe aan iets nieuws en spannends. Stiekem vroeg ik me gewoon af of ik nog in de markt lag. Eenmaal aangemeld bij een leuke datingapp kreeg ik de een na de andere reactie, máár een guy sprong er echt tussenuit: Matthijs."    


 
Geen remmingen
“De berichtjes tussen Matthijs en mij kregen als snel een heel spannend randje. Misschien kwam het doordat het net uit was met mijn ex-lover, maar bij hem voelde ik totaal geen remmingen. Was ik eerst altijd erg terughoudend met mannen en liet ik me graag versieren, bij deze vent stuurde ik zelf al snel aan op een date. We spraken af dat ik naar zijn woonplaats zou komen, zodat hij me de omgeving kon laten zien en we lekker een terrasje konden pakken. Ja, achteraf gezien was dat misschien wel een beetje naïef gedacht…”
 
Verrassing
“Dat drankje in de zon kwam er wel, maar daarna gingen we er al snel vandoor om bij hem thuis nog even ‘na te praten’. Oftewel: om zijn slaapkamer van de binnenkant te bekijken. Al in de hal van zijn appartementje konden we niet meer van elkaar afblijven en vlogen de kledingstukken ons om de oren. Tijdens het wijntje op het terras had ik al wel opgemerkt dat Matthijs behoorlijk breed was gebouwd en het voelde dan ook heel prettig om zijn spieren onder mijn handen te voelen. Toen ik zijn onderbroek naar beneden stroopte was ik daarentegen minder blij verrast…”


Enorme jongeheer
“Matthijs had absoluut niets te klagen over zijn mannelijkheid, daar was ik inmiddels wel achter gekomen. Zijn grote zwengel bracht me behoorlijk van mijn stuk, maar ik probeerde niets te laten merken. Dat hoefde ook niet, want Matthijs zijn bedoelingen ware alles behalve onduidelijk omdat hij inmiddels koers zette naar de slaapkamer. Toen hij me diezelfde avond van het station haalde liet de gedachte van een portie hot and steamy me niet meer los, maar nu ik hem down under had gezien was de lust me totaal vergaan. Ik raakte het beeld van zijn enorme opspringende jongeheer niet meer kwijt.”

Naar grote hoogtes
“Ik dacht dat mijn ex-vriendje altijd al best een flinke hoeveelheid sexyness in zijn broek had zitten, maar vergeleken met het kruis van mijn date had mijn vorige lover echt een kleintje. Matthijs begon te merken dat ik wat afwezig was en vroeg me wat er aan de hand was. De eerste smoes die in me opkwam flapte er direct uit: ‘de breuk met mijn ex is nog te kort om nu al een nieuw avontuurtje aan te gaan’. Ik heb hem nooit verteld dat ik het niet aandurfde om met zijn gigantische tampeloeres naar grote hoogtes te stijgen…

Ben jij weleens tussen de lakens gedoken met een groot geschapen vent?

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen