Dit herken je als je uit een groot gezin komt

Lifestyle door Elsemieke

Nog steeds word je weleens gillend gek van al die broers en zussen om je heen, maar toch zou je voor ze door het vuur gaan. Dat kippenhok waar je in bent opgegroeid heeft je eigenlijk alleen maar fantastische qualities opgeleverd.  
 
Jouw jeugd bestond uit urenlange tafelen met al je broers en zussen. Je ouders hadden, en hebben stiekem nog steeds, hun handen vol aan jullie. Toch mag je in je handjes knijpen met zo’n big family, want je bent er een prachtig mens door geworden. Als je veel broers en zussen hebt dan bezit je de volgende eigenschappen sowieso!
 

Bron
 
Delen is jouw tweede natuur
You love to share, dat heb je vroeger wel geleerd! Al dat speelgoed en de knuffelbeesten moest je altijd delen met je broers en zussen. Daardoor ben je nog steeds heel gul naar je vriendinnen toe. Je gunt ze alles van de wereld. Nog steeds is jouw kleding niet veilig voor je sisters, maar ach, what’s yours behoort ook hen toe. 
 
Teamplayer? Hell yeah!
Een fantastische eigenschap als je studeert of op een kantoor werkt. Mensen werken maar wat graag met je samen. Je wordt vaak als eerste gekozen als er moet worden samengewerkt omdat je prettig bent in de omgang. Zijn al die playdates met je broers en zussen toch niet voor niets geweest. You like!

Je vriendinnen vinden je luidruchtig
Tja… hier kan je eigenlijk niets aan doen. Van huis uit heb je jezelf altijd aangeleerd om boven het lawaai uit te komen, anders werd je gewoon niet gehoord. Het was namelijk vroeger thuis altijd zo druk dat je jezelf wel al schreeuwend kenbaar moest maken. En daar heb je nog steeds een beetje last van… Geeft niks, je friends nemen je zoals je bent en genieten van je aanwezigheid. 
 
 
Luisteren kan je als de beste
Als je bestie al een poosje niet goed in haar vel zit of net heeft gebroken met haar lover, sta jij direct voor de deur. Met je armen vol chocolade, chips en een voorraad wijn sta je open voor haar eindeloze verhalen. Niets is te gek, ze kan alles bij je kwijt. Ook je brothers en sisters kunnen altijd op je rekenen. Jullie hebben een soort code waaruit blijkt dat jullie elkaar altijd zullen helpen, no matter what.
 
Je staat altijd voor een ander klaar
De band met je grote familie is al onbreekbaar, maar ook voor vriendinnen ga je door het vuur. Naast het luisterend oor dat je ze biedt spring je altijd bij als een van hen bijvoorbeeld even krap zit. Voor jou is het de normaalste zaak van de wereld om je omgeving even wat geld te lenen of een paar lekkere cocktailtjes voor je bestie te betalen. 

Herken jij jezelf in een van deze eigenschappen?