Lachsalvo?s gegarandeerd: Inside Amy Schumer is weer terug!

Media door Redactie Ze.nl

Ze is weer terug: de vrouw die onze buikspieren traint! Nee, niet die nare fitnesscoach uit je sportschool. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Amy Schumer! We kunnen binnenkort onze buikspieren weer strak lachen, want Amy is back!  
 
Ze weet precies wat ze moet zeggen of doen om ons aan het lachen te krijgen. En we bedoelen niet dat beheerste charmante lachje waarbij je subtiel wat wit van je tanden laat zien. Nee, we bedoelen de bulderlach, de lach waarbij je niet meer kunt ademen, de lach waarbij je knort als een varken, de schaterlach! Binnenkort kunnen we weer knorren, mede door haar grappige quotes. Wat dacht je van: “All my friends are getting married. I guess I’m just at that age where people give up.” Onze favoriete comédienne zal weer schitteren op Comedy Central met een nieuw seizoen van Inside Amy Schumer! 
 
 

Inside Amy Schumer 
Voor degenen onder ons die Inside Amy Schumer niet kennen: het is een Amerikaanse sketch comedy televisieserie! En we beloven je dat het echt de moeite waard is om te kijken! Binnenkort verschijnt het vierde seizoen wat weer lachen geblazen is! In het nieuwe seizoen ontmoet Amy een bad boy, bevalt ze op een high tea party en wordt ze verkozen tot president van de Verenigde Staten. Amy kent geen taboes en haalt onderwerpen als seks, gender, politiek en menselijk gedrag gerust aan in haar serie. 
 
Inside Amy Schumer zou Inside Amy Schumer niet zijn als het niet vol zou zitten met de leukste Amerikaanse sterren. Ook dit seizoen verschijnen er heel wat knappe koppen waaronder Jake Gyllenhaal, Julianne Moore, Liam Neeson, Maggy Gyllenhaal, Lena Dunham, Selena Gomez en Jennifer Hudson! Het belooft dus weer een prachtig seizoen te worden! 
 
 
Inside Amy Schumer is iedere zondag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

En, ga jij het kijken?