9 redenen waarom je beste vriendin geweldig is

Vrije tijd door Lisa_V
Je kunt met haar lachen en met haar huilen. Jullie delen alles samen: van je favoriete schoenen tot de liefde voor brownies. En als jullie allebei voor de zoveelste keer blut zijn delen jullie ook nog eens jullie laatste geld.

Sinds je haar kent is er bijna geen dag voorbij gegaan dat je haar niet hebt gesproken. Ze organiseert suprisefeestjes, brengt je eten als je ziek bent, sleept je mee naar de leukste feestjes en op een saaie zondag kunnen jullie de grootste lol hebben. Wat moet je toch zonder haar?


Eerlijkheid duurt het langst
De echte waarheid kan soms hard zijn. Meestal sta je dan ook niet te springen om ongezouten meningen van een ander. Maar van je beste vriendin weet je gewoon dat ze alleen maar het beste met je voor heeft. Ze zegt het eerlijk als die nieuwe broek je niet staat, je profielfoto niet zo leuk is of je date eigenlijk niet zo bij je past. 
 
Je kunt volledig jezelf zijn
Jij en je bestie kunnen prima uren naast elkaar zitten, zonder iets te zeggen en zonder dat het ongemakkelijk wordt. Ze weet dat je nog met een knuffel slaapt en dat je lievelingsoutfit je hartjes-pyjama is. Ook weet ze precies wanneer je chagrijnig bent, want jullie zien elkaar zo vaak dat jullie zelfs rond dezelfde tijd van de maand ongesteld worden.
 
Aan een paar blikken heb je genoeg
Jullie kennen elkaar langer dan vandaag en hebben ontelbaar veel inside jokes. Aan een enkele blik heb je genoeg. Ook handig als je haar moet redden tijdens een ongemakkelijk gesprek in de kroeg.
 
Ze helpt je met het maken van beslissingen
Van het kiezen van een nieuwe baan, kopen van nieuwe schoenen tot het uitzoeken van een bruidsjurk. Keuzes maken is niet altijd even makkelijk. Soms lijkt het wel alsof je beste vriendin je beter kent dan jijzelf. Ze kent je door en door en als je weer eens op het punt staat om een ondoordachte keuze te maken weet ze je op tijd te behoeden. 
 
Jullie vertouwen elkaar blindelings
Ze heeft de sleutels van je huis en komt vaak genoeg met de deur in huis vallen. Zo is het geen probleem als ze na uitgaan om vier uur 's nachts nog bij je naar binnen sneakt. Ook versiert ze je huis tijdens je verjaardag en ruimt ze je kamer op als jij daar te druk voor bent.
 
 
One of the family
Je haalt grappen uit met haar kleine broertje, je oma vraagt altijd hoe het met haar gaat en zelfs jullie moeders appen af en toe met elkaar. 
 
Julie zijn nooit uitgepraat.
Zelfs als je haar de hele dag hebt gezien, bellen jullie daarna nog om verder te praten. Ook na twee maanden reizen hebben jullie nog genoeg te bespreken. 
 
Haar vriendje is ook een beetje jouw vriendje
Natuurlijk er zijn grenzen. Maar ondanks dat ze hoteldebotel is, maakt ze altijd tijd voor je vrij. Gelukkig is haar lover al net zo leuk als je bestie. Jullie gaan vaak genoeg met zijn drieën op pad en hij vindt dat net zo gezellig als zij.
 
Ze laat je nooit in de steek
Je hebt van die vriendinnen, die er alleen zijn wanneer het ze zelf uitkomt. Maar je beste vriendin is er altijd. Ze kookt eten voor je als je ziek bent, doet je vuile was als je wasmachine stuk is, doet boodschappen als je daar geen tijd voor hebt en houdt je haren omhoog als je moet overgeven (van de alcohol). Ze is er in goede, maar ook in slechte tijden.

Waarom is jouw beste vriendin zo bijzonder?