Fashion
Fashion

Typische excuses voor, tijdens of na het shoppen


Tja, vrouwen blijven vrouwen en vrouwen houden nou eenmaal ontzettend veel van shoppen. Het maakt niks uit dat je omkomt in de kleren, een schoenenverslaving hebt en de tel bent kwijtgeraakt als het gaat om al jouw tassen…
 
We kennen ze allemaal wel, van die typische excuusjes om je weer naar de winkels te mogen begeven. Geef maar toe, wij willen wel een wedje leggen dat jij onderstaande smoesjes ook weleens gebruikt!


Sad, sad, sad
Je bent verdrietig want je bent zojuist gedumpt door je boyfriend. Tja, wat is op zo'n moment nou een betere troost dan even lekker flink shoppen? Juist, die is er niet. Heerlijk is het om af en toe eens even een lekkere bak met geld te plunderen. Niks mis mee.
 
Past overal bij
Je komt een item tegen met een veeeel te hoog prijskaartje eraan. Maar ja… Dit item past echt overal bij en je zult niet snel nog eens zoiets tegen het lijf lopen. Kopen maar! Je hebt namelijk nog niet genoeg van dit soort kledingstukken in je kast liggen...
 
Te lang geleden
Vrouwen moeten nou eenmaal eens in de zoveel tijd even goed shoppen. Zijn er alweer twee weken voorbij gevlogen zonder eventjes te winkelen, dan is het natuurlijk weer de hoogste tijd. Shoppen maar!
 
Laatste maatje
Oké, als je heel eerlijk naar jezelf kijkt zijn die schoenen wel iets om over te twijfelen. Helemaal zeker ben je er niet van, maar ja het is de laatste maat en dan kun je die schoenen natuurlijk niet laten staan. Want stel nou dat je spijt krijgt en ze niet meer verkrijgbaar zijn…
 
Trendsetter
Tja, jij als rasechte trendsetter mag die broek natuurlijk niet missen in je kledingkast. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat iedereen in een flaired jeans rondloopt, en jij achterblijft in je skinny jeans. Nee, nee. Dat feest gaat niet door.


Haren verven
Nu jij van brunette naar blondine bent overgestapt, matchen bepaalde kledingstukken natuurlijk absoluut niet meer. Daarvoor moeten nieuwe items aangeschaft worden, want een uitgedunde kledingkast is niet aan de orde.
 
Seizoenswisseling
Oeps, voor je het doorhebt is de lente alweer aangebroken. Hell no dat jij dan nog in je winterjas gaat rondlopen. Bij de lente hoort een lente jas, een goede reden dus om je snel weer naar de winkels te verplaatsen!
 
Date time!
Nog een week te gaan en jij hebt eindelijk die date met die woest aantrekkelijke vent waar jij al tot in de eeuwigheid een crush op hebt. Dan ga je natuurlijk niet in een vaal, verwassen t-shirt rondlopen hè, dat snappen jullie wel.
 
Retourneren
Ach, heeeel eventjes kijken hoe het staat, ik kan het altijd nog terugbrengen. Stiekem weet jij zelf ook heel goed dat je dat artikel natúúrlijk niet gaat retourneren. Ergens afstand van doen is niet echt een sterke eigenschap van jou…
 
Niks meer om aan te trekken
Je staat voor je immens grote walk-in-closet maar nee, jij hebt écht niks om aan te trekken. Je moet gewoon iets nieuws, dat kan iedereen natuurlijk wel zien. Nog zo’n reden om je as soon as possible te verplaatsen naar een shopping area.
 
Welke excuusjes gebruik jij altijd om even lekker te shoppen?