Waarom bescheidenheid juist siert!

Lifestyle door Sascha
Je zegt niet snel ‘nee’ en wordt gezien als een aardig en behulpzaam persoon. Allemaal eigenschappen van een rasechte bescheidenaar. Laat je niet gek maken en omarm je bescheidenheid, het siert je!

 
Terwijl bescheiden mensen soms irritant gevonden worden, hebben wij lekker veel redenen gevonden om dit gelijk weer te ontkrachten. Wij vinden namelijk dat bescheidenheid iemand juist enorm siert!


Aardig

Het is toch echt zo, bescheiden mensen zijn vaak de aardigste mensen die er rondlopen. Bescheidenheid is toch veel leuker dan arrogantie? Daarnaast worden bescheiden mensen als zeer sympathieke mensen ervaren, hoppa steek die maar in je zak! Schaam je niet voor je bescheidenheid, het siert je juist!
 
Behulpzaam
Ook zijn bescheiden mensen hartstikke behulpzaam. Ook hier geldt weer dat je ze niet snel ‘nee’ hoort roepen. Kan jij dus wel een beetje hulp gebruiken, dan wil die ene bescheiden vriendin van jou vast en zeker eventjes helpen! Toch fijn om altijd op iemand te kunnen rekenen, toch?

Sponaantje

Feit is dat bescheiden mensen ook nog eens spontaner en impulsiever zijn. Wil jouw bestie last minute een tripje naar Parijs boeken, dan ben jij degene die meteen klaarstaat met je koffer. Jij bent als rasechte bescheidenaar altijd in voor spontane dingen. Altijd fijn, zo iemand om je heen!


Je komt er heel ver mee

Ja, echt. Mensen die bescheiden zijn zeggen sneller ‘ja’, en met vaak ‘ja’ zeggen kom je heel erg ver! Zeg jij vaak ‘nee’, dan zal dat jou uiteindelijk tegen gaan werken. Mensen komen niet meer naar je toe want ze weten van tevoren al wat voor antwoord ze kunnen verwachten. Doordat jij snel ‘ja’ zegt, geef je niet toe aan je onzekerheden. That’s a good thing!
 
Goed seksleven
Huh, wat heeft dat dan met elkaar te maken? Nou, dit dus: als jouw boyfriend/scharrel iets nieuws wil uitproberen tussen de lakens, zeg jij hoogstwaarschijnlijk ‘ja’. Oh, en nieuwe dingen proberen als het gaat om een potje hot & steamy, is hartstikke goed voor je seksleven. Zo voorkom je dat je in een sleur belandt en dingen dood normaal worden.
 
Fijn gezelschap
Ben jij ooit wel eens in de buurt geweest van iemand die alles behalve bescheiden is en vrijwel op iedere vraag ‘nee’ zegt? Ja? Nou dan kun je dus wel begrijpen dat bescheiden mensen een hartstikke fijn gezelschap zijn! Er wordt namelijk met een volmondige ‘ja’ geantwoord op de vraag of er een wijntje gedronken mag worden.
 
Ben jij ook een echte bescheidenaar?