Lekker herkenbaar als je graag vloekt!

Lifestyle door Sascha
Weet je, met vloeken is helemaal niks mis (tenzij je er iemand mee beledigd). Bij sommige mensen bestaat het vocabulaire nou eenmaal voor minstens 80 procent uit scheldwoorden en de meeste mensen zijn er inmiddels wel aan gewend.

 
Ook de huiskat heeft het af en toe zwaar te verduren als jij weer eens terecht bent gekomen in je eigen vloekpartij. Maar ach, je hebt er geen kwade bedoelingen mee, het hoort gewoon bij je. Geeft niks!


Geen manieren

Terwijl jij op z’n tijd lekker loopt te vloeken, denken anderen dat jij geen manieren hebt. Natuurlijk is dit absoluut niet waar, maar probeer ze daar maar eens van te overtuigen. Jij hebt zeker wel manieren en goed opgevoed ben je ook, maar soms is het gewoon heerlijk om er eens even lekker op los te vloeken. Mag jij ook een keer!
 
Meerdere talen
Tja, jij kent heel wat scheldwoorden, en de scheldwoorden die jij kent, ken je ook nog eens in meerdere talen. Ook weer lekker typisch: ben jij in het buitenland, dan is het eerste woord dat jij wil leren een scheldwoord. Dit komt jou, als rasechte vloekeraar, zeker heel herkenbaar voor, of niet?
 
Flap uit
Heel af en toe komt het weleens voor dat je vloekt op een niet helemaal gepast moment. Bijvoorbeeld als je een theetje komt doen bij je oma, en je opeens een verkeerde kerkelijke grap maakt. Oepsie! Sorry oma…
 
Iedereen om jou heen is de pineut
Niet alleen zijn levende wezens (inclusief de huiskat) om jou heen af en toe flink de pineut, ook levenloze wezens komen aan bod. Wanneer jij bijvoorbeeld je grote teen tegen de kastdeur aan knalt, of als jij je telefoon weer eens uit je handen laat vallen.


Crea Bea

Op een gegeven moment worden alsmaar dezelfde scheldwoorden natuurlijk een beetje saai, maar gelukkig ben jij als echte crea Bea goed in het bedenken van oneindig veel nieuwe vloekers. Lekker vloeken maar!

Forever alone

Jij hebt al vaak gehoord van vrienden en familie dat wanneer je zulke vulgaire grappen blijft maken, je nooit aan de man zal raken. Jij bent het daar echter absoluut niet mee eens, mannen vinden een beetje mannelijkheid in een vrouw juist hartstikke aantrekkelijk.

Zelfverzekerd

Door jouw flauwe grappen en creatieve scheldwoorden (oftewel: je bent een gevat persoon) denken mensen vaak dat jij barst van de zelfvertrouwen. Dit klopt helemaal niet want ook jij hebt zo je eigen onzekerheden.

Sarcasme

Sarcasme is jouw beste vriend, jammer alleen dat niet iedereen jouw sarcastische gevloek kan begrijpen en waarderen. Negen van de tien keer vloek jij voor de grap, snapte iedereen dat nou maar eens. Dan was het leven een stuk makkelijker geweest.

Ben jij ook altijd wel in voor een flinke vloekpartij?