Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Als je single wil zijn, maar ook verlangt naar een lover


Als single lady kun je gaan en staan waar je wil en hoef je met niemand anders rekening te houden. Heerlijk, dat zou je voor geen goud willen opgeven. Maar aan de andere kant verlang je ook naar een lover die er 24/7 voor je is.
 
Leuk hoor, dat onafhankelijke leventje als sexy single lady. Maar zeg eens eerlijk, verlangen we niet allemaal naar een beetje romantiek in onze leven? Aan de ene kant rooi je het prima in je eentje, maar een lekkere vent die zowel je lover als je beste vriend is? Daar zeg je ook vast geen nee tegen! Zolang jullie enige gezamenlijke passie maar niet die toffe serie binge-watchen is. De struggles! 
 
Bron
 
Romantiek
Een paar keer per week met je vriendinnen stappen tot in de late uurtjes vind je echt hartstikke tof, maar stiekem verlang je er ook weleens naar om ’s avonds thuis te kunnen komen bij de liefde van je leven. Lekker je pyjama aan, knot op je hoofd en de kaarsjes aan: wat een fijn gevoel moet dat geven! Maar het moet ook weer niet té gemoedelijk worden.
 
Best friend
Hoewel je vriendinnen altijd voor je klaar staan, no matter what, zou je ook wel wat geven voor een commitment te hebben met een vent waar je altijd op kan terugvallen. Niks is hem te gek, ook al bel je hem middenin de nacht om te zeggen hoe gek je op hem bent. Cheesy, maar stiekem toch wel de droom van de meeste vrouwen. Maar euh, hoe zit het dan met die leuke guys die je tijdens het uitgaan je nummer wil geven?

Gekwetst worden
Als vrijgezelle dame kan je in principe scharrelen met het mannelijke volk tot je niet meer kunt. Als de ene vent je gaat vervelen maak je een einde aan jullie kortstondige flirt en that’s it. Je hebt geen enkele boodschap aan gevoelens, dus who’s next? Maar hé, al die leuke guys kunnen jou óók kwetsen. Zeker wanneer je hem toch een stuk leuker vindt dan je in eerste instantie had gedacht… 
 
 
Drukke agenda
Als drukbezette single meid is het geen enkel probleem als je elke avond iets anders te doen hebt. Urenlange etentjes met vriendinnen, spontane stapavondjes en vijf keer per week sporten: geeft allemaal niks zolang je kamerplant de enige is waar tegen je je moet verantwoorden. Eenmaal aan de man is het toch algemeen bekend dat je ook rekening houdt met zijn gevoelens en wensen. Stiekem klinkt je dit toch wel als muziek in de oren.
 
Vol passie
Wanneer je met je boyfriend tussen de lakens ligt voor nadere inspectie van elkaars intieme delen weet je zeker dat hij respectvol met je zal omgaan. De seks is waarschijnlijk teder en vol passie. Minder goed nieuws is dat deze passie na verloop van tijd bij de meeste relaties ver te zoeken is en laat dat nu net zijn wat je niet wil. Dat wordt dus toch maar je Tinder-profiel verversen? 
 
Ben jij toe aan een serieuze commitment of scharrel je liever lekker verder?