Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Dit zijn de tekenen dat jullie seksleven niet meer zo best is


In het begin spatten de vonken ervan af dus ging er geen dag voorbij dat jullie het niet deden. Op de keukentafel, op de bank of in een pashokje: you name it. Maar de laatste tijd heb je al je fantasie nodig om in the mood te komen.

Jij en mister loverlover zijn al samen sinds Sint Juttemis. Hij is nog steeds hartstikke leuk en niets of niemand komt tussen jullie in, maar jullie seksleven kan wel een oppepper gebruiken. De liefde wordt met de dag sterker, maar tussen de lakens kakt het een beetje in. Plofte je in het begin van de romance al uit elkaar als hij alleen al naar je keek, tegenwoordig moet hij beter zijn best doen wil hij je in the mood krijgen. Als je je in onderstaande punten herkent wordt het tijd om daar wat aan te doen!
 

Bron
 
1. Jij verwent hem vaker dan hij jou. Jij bent elke keer weer in de weer met zijn tampeloeres, maar echt niet dat hij nog vaak jouw voortuintje aanharkt. Alleen als je het hem heel lief vraagt… Seks gaat in beide richtingen, orale seks dus ook!
 
2. Jullie hebben alleen nog maar seks in een bed. In het begin van jullie verliefdheid deden jullie het overal, op wat er ook maar binnen handbereik was. De tafel, de auto, de vloer van de keuken, op de bank, in public, het maakte niet uit, maar nu is de inspiratie ver te zoeken.
 
3. Je durft hem niet zo goed te vertellen over je seksuele fantasieën. Jullie zijn zo gewend aan het vaste riedeltje dat je bang bent dat hij het raar of gek vindt. Of erger… stel dat hij je uitlacht?
 
 
4. Je lover en jij hebben al een eeuwigheid geen nieuwe standjes uitgeprobeerd. Het is de laatste tijd altijd hetzelfde, het eeuwige missionaris standje en als je in een hele gekke bui bent ga je bovenop hem zitten. Boring! Tijd om eens wat inspiratie op te doen bij een spannend filmpje?
 
5. Je durft je vibrator er niet bij te pakken. Want who knows of hij zich bedreigt voelt. Je wilt hem niet het gevoel geven dat je iets anders nodig hebt dan the magic stick.
 
6. Zal ik morgen boodschappen doen of straks nog even? En ik moet niet vergeten ketchup te halen! Wanneer je tijdens de seks aan het nadenken slaat is dat niet best. Als je boyfriend vraagt of je het lekker vindt kreun je snel wat ‘oe’s’ en ‘aa’s’. Doorgaan schatje!
 
 
7. Geeft hij je eindelijk een keer een portie orale seks, wil hij je daarna geen kus geven. En als jij hem down under flink hebt verwend hoef je ook niet aan komen zetten met een kusje, hij duikt direct weg.
 
8. Je fantaseert tijdens de seks over een ander. Makkelijk en snel klaarkomen lukt je niet meer, alleen als je denkt aan dat lekkere hapje in je favo koffiezaakje of die onbereikbare collega. Als het maar not done is. Om over de seksdromen nog maar te zwijgen…
 
Zijn deze punten pijnlijk herkenbaar voor je of valt het allemaal mee?